Bebegim 1.ay mamaya basladi ve cok kotu kabiz oldu poposu çatladı kremler mama degisikligi(aptamil conformil) ile 3.kutudan itibaren anca düzeldi. O da tam değil. Bebelac gold cok öneriliyordu birde onu deneyeyim dedim. 2 gun oldu kullanali ve bebegimin yine en bastaki gibi taş gibi bir tuvaleti çıktı yapamadi zorlandi agladi. Yine poposu catlayacak diye ödüm koptu yeni iyileşti zaten. Simdi hemen tekrar aptamil conformile dönücem. Ama bu mamanın büyüğü falanda yok ve yetiştirmekte zorlanıyorum. Suan 90 falan yiyor ve 4 gun falan anca gidiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bebelac gold iyi gelseydi en azindan 900gr var onu alırım 2 hafta götürürdü en azından. Var mi boyle seyler yaşayan neler yaptiniz? Evolvia ile kabiz olduk. Bebegim 2 ay 1 haftalık şuan. Benim denemediğim sey kalmadi mamasina zeytinyagi koyuyorum, poposuna sürüyorum zeytinyagi, kulak cubugu ve zeytinyagi ile uyariyorum ama tuvaleti cok sert yapmak istiyor çıkmıyor ve cok ikiniyor. Bir ara fitil ve lavman yapmıştım artik o noktaya gelmiştik. Karnina masaj, ayaklarini itiyorum karnina falan, suya oturtmalar, kremler. Bir cok sey denedim.