Sucukluyumurtaa Gece emmesini bir türlü bıraktıramadım😒 gece 17383 kere kalkıyoruz. Uyku eğitimide vermek istiyorum ama veremiyorum. Bi yardım edin kızlar. Ne yapmalıyım? 14 aylığız
AlmilaDoga Sucukluyumurtaa valla ben 11aylıkken uyku eğitimi aldım ama malesef saatleri düzenleme vs bunları hellettim ama kendi kendine uyumayı yapamadım çünkü meme aşığı ve meme ile uyuduğu için gece kalkıoz sürekli kimisi su falan ver dedi kalkınca öyle alışır tövbe kanmadı 😅 ve sonuç 15aylığız kızım ❤️ Meme
PirayeMom Sucukluyumurtaa iki aylık bebeğim var bir hafta boyunca saat sekiz olunca odaya gidiyoruz bez değiştirme ilaç içme biraz oyun derken dokuza çeyrek kala yatıyoruz ya emerek ya da ayağımda sallayarak uyuyuyorum. Bir saat sonra uyandığında emzik veriyorum geri uyuyor. Önce uyutacağım saatte odada vakit geçir uyku zamanı geldiğini anlasın. Zamanla da her şey olur.
iki_prens_annesi_ Sucukluyumurtaa al benden de o kadar bi de bugun atesliydi rahatsizdi derken yapışık ikiz gibi olduk zarwn gece surekli uyanip emip yatardi simdi birakmiyor biraktigi anda agliyor suan bile 8 de yatti 4uncu emmesi her biri yarim saate yakin bu arada allah bize kolaylik versin