SILACINAR Kızlar oğlum bugun tam 4 aylık mamayla besleniyor 3 saate bir 240 iciyor normalmi sizce yoksa fazlami hatta mama bitince biberonu cektigimde agliyor fazlami sizce
Aliye07 SILACINAR Hemde çok fazla tam hatırlayamıyacağım ama benim kızım 4 ayda 90 veya 120 cc içiyordu canım şuan 240 veriyorum ben kızım 17 aylık
vanilyakokusu Çocuktan çocuğa değişiyor bu durum. Benim arkadaşımın bebeği 20 günlük… 60 içiyo yeri geliyo 90 bile içiyo..
SILACINAR vanilyakokusu öyle ama iste be bilim doktor ek gıdaya geç dedi 4 aylik bebegede ne yapilir bilmiyorumki
vanilyakokusu Donebaris SILACINAR işte o yüzden kimi bebek 4. Ayında 200 içer kimisi 1 yaşında.. bebekten bebeğe değiştiği için kimine çok kimine göre az gelir yani göreceli. Bence normal ağlıyorsa ver canım çocuk doyunca zaten istemiyo içmiyo devamını 🥰🤗aç kalmasından iyidir
Hilal06 Aç olmasa zaten içmez bizimki de 120 bazen 150 içiyordu 4 aylıkken 8.5 kiloydu 4.ayda ek gıdaya başlattı doktor şimdi 7 ay 10 günlük 12 kilo çok şükür bir sıkıntısı yok 3.5 4 saatte bir 180 cc içiyor