Ayda__cansel 8 aylık bebeciğim uykuya ağlama kriziyle dalıyor apartman inliyor üst kat komşum geldi bebeğe bişey mi oldu diye ağlamaktan mosmor oluyor sanki dövüyoruz gibi ağlıyor saat 3 den beri uyanık ayağıma yatıyorum sanki dayak yemiş gibi ağlıyor bu normal mi
Vyildz Ayda__cansel atak dönemi canım normal 8.ay da uyku gerilemesi olur ,zor geçer ben o zaman yatim kundak yapıp hamakta salliyordum ve gece sürekli uyaniyordu 5dakika da bir beşiğine gidiyordum en son dayanamadım yanıma yatırdım beni görünce hemen uyuyordu tam 1ay sürdü Allah sabır versin ayakta sallanmak istemiyor da olabilir
uzaydabiryolcu Ayda__cansel ah ah benim kızımda tam anlattığınız gibiydi 8. Ayda çok çektik malesef ki atak dönemi geçici herşeyde ağlama krize giriyorduk gece uykuya zor dalıyorduk geçiyor
turunculuanne Ayda__cansel 33,5-37,5 haftalar arasında başlayan bir atak dönemi var sanırım🥺🥺 kızım da haftaya 8 aylık olacak, biz de aynı durumdayız. Gece uyanmalarında fena ağlıyor. Sabah uyanmaya çalışırken bile çığlıkla ağlıyor🤷♀️
Miniknur Ayy evet. Benimki gündüz uykusuna direnmezdi. 3 gündür fenaa. Bugün iki uykusunu da yarım saat yaptı umarım gece uyur:( kucağımda uyumak istiyor delircem. Zaten bütün gün çok yoruyor yerinde durmuyor. Peşinde geziyorum
Mom042 Miniknur kuzum sakin ol geciyor belki diside agriyodur benimde suan 7 aylik buyuk kizimda o ay cok direnirdi bende cok aevdigim sarkialri acaar koridorda turlardim o amda ben stres yaparsam oda hissediyordu ve atak bitmeden uyku duzenimiz olusmus saatinde yatar kendi kendine az destekle uyurud asla alismadi kucagimda uyimaya kokumu istoyodu bende o ne isterse yaptim cok kuralci olmadim hic ve alisir diye dusubmedim atagin hafifledigi donem yine acar sarkilarimizi biraz mayisinca hemen besigine birakirdim atagin bittigi guj uykusu oturmustu dahada bozulmadi suan 4 yasinda hala cok duzenli uyur uyanir
Miniknur Mom042 Çok teşekkür ederim yani alışır diye düşünmüyorum aslında ama uykusuzluk zor geliyor tabi heleki normalde de çok uykuyu seven biri olunca. bu zamana kadar da hep yanımda birileri oldu bu aralar kimse yok o yüzden biraz gerildim:)
Mom042 Miniknur evet alisma sureci cok zor oluyor 2 cocugum var ilkinde 8 9 ayliktan sonra alistim simdi ikisi uyusada ben kalkiyorum 😂
Miniknur Mom042 ay yok her uykusunda ben de uyudum. Ev işi umrumda değil. Allahtan eşim de anlayışlı Tek çorbayla doyar :)
Mom042 Miniknur tek cocuk olunca kolayligi bu iste o uyuynca uyuyosun uyu bencede senin dinc olman evden daha onemli