Emirto Merhaba hanimlar 5 aylik bebeğim var göz için kontrole gittik bebeğimin gözünde kayma olduğunu söyledi doktor baska bir yere daha göstermek istiyorum , onerebileceginiz birisi var mıdır
biregesevdasi Emirto biz şehir hastanesi mehmet fatih kocamaz a gidiyoruz benim bebeğimdede kayma vardı baya ilgileniyor
Marla91 Emirto biz göz kanalı tıkanıklığı ameliyatı olduk. Medicabil ali atakan bey isterseniz gidin. Yardımcı doçent kendisi.
asel16_hurmuz Emirto yıldırım dorukta feray hanım var mutlaka öneririm benim kızımızda sol gözü su kanalı tıkalıydı bütün doktorlar ameliyat önermişti ama feray hanıma gittim ilaç tedavisi başladı çok Şükür 1 ayda geçti 🥰☺️
biregesevdasi Emirto bebeğim 7,5 aylık bizimki yalancı kayma 3 ayken fark edildi ve şu an düzeldi gibi birşey maalesef 1 yaşına kadar bir müdahalede bulunulmuyor 1 yaşında tekrar kontrolümüz var.
Emirto biregesevdasi kendi kendine mi düzeldi peki , bize de 1 yasindan sonra ameliyat olması gerekiyor dedi doktorumuz
biregesevdasi Emirto şaşı mı kayma mı? ikisi tamamen farklı şeyler evet canım kendi kendine düzeliyor bizimki dediğim gibi yalancı kaymaydı ölçümleri falan yapıldı bir sorun yok dedi sol gözünde hafif bir kayma vardı ama şükür şuan baya bi düzeldi
Emirto Marla91 evet gittigimiz doktor bize de öyle söyledi, üniversiteden randevu alicaksiniz dedi ozeller yapmiyomuş neden anlamadim yani