Cheddar Narin9 tam özleyecek gibi oluyorum dur elleşme sabah seversin diyorum yeterki uyusun tontiş tontiş 🙈😂😂
Necla61 Narin9 yanimda oynarken bile özlüyorum uyuyunca hele burnumda tutuyor kokusu gülüşü evlat bambaşka bir aşk mis😍😍😍
Zelisblt Narin9 uyanık olduğunda uyutmak için kırk takla atarım, uyuduktan 10 dk sonra uyanması için öpüp duruyorum 😬
Han30 Narin9 özlüyorum zaten yarım saate bir gidip bakıyorum 😃 tam öpmek istiyorum aklıma gün içinde 82727373 saat kucagımda gezmesi geliyor uyusun meleğim ogluşum diyorum parmak uçlarımda odadan kaçıyorum😮💨
Narin9 Cheddar ahah onu bende diyorum canım her ne kadar özlesem de ellemiyorum zaten sabah 6 7 gibi uyanıyor 😃
Narin9 Necla61 kesinlikle öyle bakıp duruyorum bunu gerçekten ben mi doğurdum diye 😍 Kurban olurum onları veren Rabbime🥰
Narin9 Zelisblt yaa annelik tam bir delilik gerçekten bende uyandırmak istiyorum acayip özlüyorum yaa hele ilk uyandıklarında mutlu oluyorlar gülüyorlar oynuyorlar o hallerine bayılıyorum 😍
Narin9 Han30 ahhaa yorucu bir günün ardında insan dinlenmek istiyor uyudularında tabi 😃Aman onlar uyusunlar uykularını alsınlar ki mutlu uyansınlar. Benim oğlum uykusunu alamayınca huysuz oluyo 😍yerim onları ben ya minnoşlar. Kaç aylık bu arada bebeğin 😊
Zelisblt Narin9 aynen çok şükür bnm kızda öyle, yiğenlerim vardı mesela daha gözlerini açmadan ağlamaya başlarlardı çok sinir bozucu olurdu 🙄
Han30 Narin9 benimkidd öyle uykusuzken tam terminatör, dün nerdeyse gündüz 20 dk uyudu tüm gün kucagımdaydı, yemek yapamadım dışardan söyledik. Oğlum 4.5 aylık 🐝
Haticekamalak46 Narin9 Ayn bnde özlüyorum ama Bi yandan da iyi oldu şimdi bnde yatar uyurum diyorum 😂😂
Muhasebeciana Narin9 ay bu ben been 😁😁 uyusun diye 40 takla atiyorum uyuduktan sonrada canimin icine sokasim geliyo 😁