Reyhandefne Kizim 15 aylik bugün PTT ye para çekmeye gittik ama gözükmüyordu. E devletten baktım geri iade edildi yazıyordu geri nasil alabilirim o parayı nereye başvuru yapmam gerekiyor bilgisi olan var mi
Solocann Reyhandefne canım niye bu kadar geç davrandın ki almak için 👀 bilgim yok ama umarım verilir ☺️
Mualdu06 Reyhandefne ay cnım bugün bununla ilgili post açtım kimse görmedi bende aynısını yaşadım bugün sgk ye gidin ordan muhasebe birimiyle görüşün benim bugün direkt hesabıma gönderdiler ne kadar iade olduysa geç kalmadan sgk ya başvurun
Keremg 170 arayın konuşun. Ayrıca e devletınız varsa sahıs bılgılerınden hesabınız varsa hesap tanımlayın para dırek o hesaba yatsın
Reyhandefne Solocann ben doğum yaptıktan sonra pandemi başladı 2 bebekle de dışarıya da çıkamıyordum yasaklar derken öyle öyle erteledim 1 ay önce baktım gözüküyordu yeni iade edilmiş.
hunilimomm Gokcenur34 il veya ilçede bulunan sosyal güvenlik kurumuna başvuru yapmanız gerekiyor kimlikleriniz ve doğum raporu ile onlar zaten size bilgi veriyor
Mualdu06 Reyhandefne ama sizin 1 yılı geçmiş 1 yıldan sonra hiç alınamjo diye biliyorum yine de sgk ya sor canım