HiraNurveAnnesiii Merhaba hanımlar 2 ay 10 günlük bebeğim ne yaptıysam göğsümü almıyor ,alsa bile anladığı an ağlayıp bırakıyor ,göğüs ucu aparatı ile denedim yine olmadı ,sağıp öyle veriyorum tekrar nasıl göğsüme alıştırabilirim yaaa 🥺
TheBaby HiraNurveAnnesiii Gıda alerjisi var mı acaba sizdede ? Anne memesini reddediyormuş çünkü bebekler bu şekilde
Bebek-annesi HiraNurveAnnesiii kesinlikle ısrar etmeyin atak döneminde olabilir. instagram da dilruba demirezer var ona yazın mutlaka yardımcı olur ve sağdığınız sütü kaşık biberon ile verin.
Umuttttt HiraNurveAnnesiii benimde aşıdan sonra oldu 2 ay 11 günlük tekrar almasını bekliyorum teklif ediyorum hep
durununannisi__08 Atak haftalarinda hep bole oluyor benimde 3 ay 2 gunluk kizim varbebde zaman zaman bu problemlemleri yaşıyorum
Bsvm HiraNurveAnnesiii hemen hemen o kadArlikken bizde ayni sorunu yasadik sonra baktimki yuzu kasiniyor yuzunde kirmizi lekeler var en son noktada emmeyi istemiyor cunku cani aciyor.emen cocuk bir anda hicbir sebep yokken birakmiyor emmeyi mutlaka birseyi vardir illa gida alerjisi olmak zorunda degil tabiki ama bence yediginizi ictiginizi takip edin bebeginizi takip edin .Allah yardimciniz olsun 🙏🏼
Yakupuras HiraNurveAnnesiii stres yapmaman gerekiyor en başta sürekli teklif et ama ısrar etme beraber duşa girin orda teklif et. Atak, burun tıkanıklığı, reflü, alerji olabilir durduk yere meme reddi olmamıştır.
durununannisi__08 HiraNurveAnnesiii gezidrerek bir omuzumdan oyuncak salarak pis pis muzik acip onu sakinlestirmeye calisarak zorla veriyorum verne ekadar canim cikiyo verincede iciyo alana kadar ama ayin basinda oluyo hep atalklarda ole o yzuden almadigi zaman mama verdim hatta once bos biberonu agzina sokup sonra memeyi verdiğim de oluyo olede aloyo atak gecince oh be diyorum bu savasi atlattik bi dahaki savasta allah kerim diyorul memeyi almayimca hem ac oluyo hem uykusu oluyo hem huzursuz oluyor kizik o yizden atak haftalari cok zor benim icin
Kelebegimmmm HiraNurveAnnesiii biberon kullanmayın bi daha hiç emmez Araştırın çözüm yolları var Biberon vermezsenz tekrar emer