Merve-HanifeDuru Merhaba anneler ; Kızım 45 günlük 3-4 gündür kakası ekşi kokuyor meme+mama ile besleniyor bazen yoğurt yiyiyorum terliksiz yere bastığımda çok oluyor çorap giyemiyorum zaten neden olabilir 😕 Şimdiden teşekkür ederim 🌺
BarlasMomm Merve-HanifeDuru sen üsütmüs olabilirsin. Sutten gecmistir. Ayagina corap giymesen bile terliksiz basma yere
Cicek_Gokce46 Merve-HanifeDuru acı ekşi bunlar bebeğin kakasının kokmasına neden olur ayrıca poposuna kızarıklar olur ayrıca ayaklarınızı üşütürseniz sırtınızı üşütürseniz sütünden geçer der eskiler o yuzden de koku yapıyor
BarlasMomm Merve-HanifeDuru olabilir cok mu tükettiniz acaba bide yediginiz yemekler sütün tadini degistirir diye duymustum
Merve-HanifeDuru Arada bir yiyiyorum acı biber sivri yemeyim bakayım ondan mı kaynaklı anlaşılır ☺️ Teşekkür ederim 🌺 BarlasMomm
BarlasMomm Gulenes bilmiyorum annem hep öyle derdi ayaklarini ve belini sicak tut lohusa iken üsütme bebege gecer derdi. Ne kadar doğru bilemem tabi. Soru sahibi ayaklarima corap giymem terlik giymem dedigi icin benimde aklima geldi ve o yüzden yazdım
Gulenes BarlasMomm yok canım onu kendin için söylemiş annen ama terliksiz corapsiz olursa gaz yapabilir bebeğe.