Denizuznl 23 günlüğüz kusmalarımız oluyor ara ara, acaba reflüsümü var diyorum. Bugündr sürekli kustu. Ateşi falan yok huzursuzda değil çok şükür. Acaba reflüsü tarzı bişeymi var diye düşündüm. Bebegınde reflüsü olan anneler belirtiler nasıl acaba ?
TheBaby Denizuznl Merhaba. Bizde yoğun olarak vardı bu sorun. AR yazan mamalar kullanmalısınız. Aptamil Ar aldım ben kesin çözüm oldu. Artık asla kusmuyor. Tavsiye ederim. Mamadan sonra mutlaka hemen gazını çıkarın ve 15 dakika dik durumda omuzunuzda tutun bebeği.
ikizlerinannesi2985 Denizuznl her öğün sonrasında kusuyordu. doktora sorduk, reflü dedi. thickener mama kullanıyoruz. şuan 5 ay 21 günlük. kusması yok denecek kadar az
deryaortac TheBaby dikkat edin çok kötü kabız yapıyor bebeğime kullandım kum gibi kabız oldu belden aşağısı mosmor oldu soluğu hastanede aldik
Beyzasmom Denizuznl emzirdikten sonra vereceksiniz ama hastanrye götürün bence doktor size söyler biz emzirmeden sonra kullanıyoruz doktor tavsiyesiyle
TheBaby Denizuznl Gaviskonun bebekler için kullanılan şurubu varmış. Doktora danışın böyle bi önlem alınıyormuş
TheBaby deryaortac Onunda çözümü var ama. Biraz sabırlı olmalısınız. Biz her gün bir kez mamanın içine 1 çay kaşığı hakiki zeytinyağı kattık kullandık. Sorun olmadı. Çok rahattı. Artık zeytinyağı kullanmaya bile gerek kalmadan yapıyor. Simdirim sistemi alıştı.