Mirsim Kızlar 14 aylik bebeğim sadece anne sütü alıyor hiç birşey yemiyor kafayı yiyecem☹️☹️bugün 3 parmak patts yemiş yarım tanede muz Baska hicbirsry yememiş ne versem agzini kapatıyor hiç bir şekilde yutmuyor bana bı yol gösterin😫😫
BaharDurum Mirsim yemekleri süslemeyi denediniz mi ? Hayvan bitki vb figürlere benzetince çocukların çok hoşuna gidiyor
Mstfaslhnalprsln12 Mirsim benim oğlum da 15 aylık bende yemek yedirirken çok zorlanıyorum yemiyor ne yemek ler yaptım güzel güzel şekilli yemek ler hiç birini yemiyor bi çorba içiyor oda 10 15 kaşık arası arada bide 1 2 tane cici bebe yada meyve yiyo oda çok değil
Selinglr Mirsim bence bir iştah acıcı bırşeyler alın karq dut pekmezi karamucver gibi bir doktor ıle göruşunn
Miniknur Benimki 8 aylik. Su veriyorum diye kandirip kasik sokuyorum. Annem dun gosterdi sagolsun yoksa ac kalicakti benimki :) atak haftasi istahi gitti cocugumun
Mirsim Miniknur o aylarda bende kandırarak birşeyler veriyordum ama artık kanmiyor , su verip gibi uzatyrm bu defa tukuruyor☹️☹️
Mirsim Mstfaslhnalprsln12 bnmki çorbada içmiyor pilav makarna bazen haşlanmış tavuk oda çok nadir başka hiçbir şey yemez domates peynir yoğurt meyveleri kesinlikle yemez ,bir gün benmde çocuğum yemek yemek için aglayacakmi anne acım diyecekmi☹️☹️
Mstfaslhnalprsln12 Mirsim benim oğlum onlarıda yemez çok nadir makarna pilav et yediği arada bir salatalık yer Domates peynir yemez önceden seviyordu Yumurta peynir 1 yaş sonrası onlarıda yemedi