Oreolumagnolia Kizlar 11 aylik bebegim pirinc unu yapicam inek sutude azcik katsam bisey olirmu veren varmi 11 aylikken
mavisimmm20 Oreolumagnolia azıcık vermekte bı sakınca yoktur doktorum 1 yaşından sonra verilir oda 500ml geçerse kansızlık yapar dedi
zeynnep Oreolumagnolia ben normal un irmik muzlu yapıyorum gece tadı güzel oluyor da bugün bende biraz katayim bari.
Eminos Oreolumagnolia irmikli muhallebi yapiyordum icine muz falan eziyordum kivam vermesi icin sut koyardim ceyrek cay bardagi kadar
Gamzeburkan Oreolumagnolia normal yağlı sutse yarı su yarı süt olabilir bence. Ben 11 aylıkken süt denedim kızıma ama içmedi içseydi laktozsuz sütlerden veya devam sütlerinden verecektim.
Gamzeburkan Oreolumagnolia her yemekten yedir artık Kocaman olmuş mama içmiyorsa başka şeylerden beslensin bari ☺️
Yesillimon Oreolumagnolia Suyla karıştırıp veriyordum ben oğluma eger alerji durumu yoksa aziciktan bişey olmaz 😊
duru2603 Oreolumagnolia inek sütü vermemelisin canım, hatta pirinc unu da boş kalori sonucta. Daha besleyici şeyler yiyebilir büyükmüş
Melek-k Oreolumagnolia inek sütünün bebeğe hiçbir faydası Yok o sebepten koymanıza gerek Yok zaten doktorlar kesin olarak 1 yaşın altında vermeyin diyorlar