Elifyaban Kızlar yardım kızım kaç gündür 5.30 6 gibi uyanıyor 8 e kadar uyumuyor erken kalkamaması İcin ne yapabilirim bu ara da kızım 3 bucuk aylık
YldrmBytkn Elifyaban uyuduğu saati tam olarak gözlemleyin o uyanmadan uyanıp karnını doyurun rüya öğünü yaparak öyle öyle uzatabilir uykusunu
Elifyaban @Beyzaturb ay canım sagol Allah razı olsun inşallah sizinde mi öyle olmustu Bira erken yatıyor acaba ondan mı
Beyzaturba Elifyaban 11 hafta 2 günlük 3. Ay atağındayız uyurken bağırarak uyuyor sürekli kucak istiyor huysuz uykusuz sabah 6.30ta gözler açılıyor bağırarak 🤦🏻♀️😊
Beyzaturba Elifyaban alakası yok dün akşam 10da uyudu ondan önce 8 de uyudu hep aynı saatte kalktı akşak üstüde aşırı huysuz
Beyzaturba Elifyaban rahatlaması açısından ben rezene tohumu kimyon tohumu ve anason tohumunu bir çay bardağına birer çay kaşığı koyarak demliyorum sonrasında her emzirdikten sonra bir çay kaşığı veriyorum hem gazını çıkarıyor hem rahatlayıp uyuyor
Elifyaban @YldrmBytkn canım hic belli olmuyor ki ama genelde 4 gibi karnı acıkıyor 3 gibi kalkıp versem sence işe yarar mı uzatabilirmiyim ki süresini walla cok yoruldum.
YldrmBytkn Elifyaban evet ondan önce uyanıp karnını doyurun zaman gectikce saati ileri atarak yapın öyle öyle alışır inşallah 🤗