bir_pasa_annesi Kızlar 1 saattir oğlumun ateşi var surup verdim Baska ne yapabilirim 3 tane azı dişi birden cıkıyor bence dişten kaynaklı sürekli elini yüzünü yıkıyorum su an 37 bucuk ateşi hani yükselmesin diye önlem olarak soruyorum
Mom095 bir_pasa_annesi üstünü ince tut canım. Bu dönemde zaten sıkıntıya gelemiyolar. Bide eline soğuk salatalık vs kemireceği şeyler ver. Sağ salim çıkar inşallah 🙏🏼 bizde çıkarıyoruz ve çok zor 😥
FatmaKrbkl bir_pasa_annesi sirkeli suyla bez ıslatıp koyarlar ama hiç denemedim kendi oğlumda bilenler yazar inşallah geçmiş olsun
Balkizlarim bir_pasa_annesi ilik dus yaptir su icir ferahlatsin bide ayaklarina islak corap yap giydir tekrardan sicak olucak yine islat giydir gecmis olsun canim 🥰
Yesillimon bir_pasa_annesi Yapmissindir zaten cnm duş aldir ustü ince olsun şurupta vermissin bunun dışında ne yapilir bilmiyorum bide ayak altina limon sürülüyormus iyi geliyormuş dene istersen çok yükselirse hastane den baska care yok 😣cok gecmis olsun
bir_pasa_annesi Yesillimon cok teşekkür ederim cnm bnm ewet dus aldırdım üstü ince ilaç verdim gerisi Allaha emanet olmadı limonu denerim sagol kuzum
harley Balkizlarim peki burun tıkanıklığına aspiratörle çekmek hariç ne yapsak geçer 3 aylık bebem tecrübenize güvenerek soruyorum😶