emirinannesi17 Kızlar merhaba bana sağlık ocağından monovit d vitamini verdiler ama ben içeriğinden dolayı kullanmak istemiyorum elimde bu fotoğraftaki var 3 kutu açılmamis netten baktım bebeklerde kullanabilirmiş hamileyken çok kullandım elimde kaldı kapalı kutu yani kullanan varmı bebegine bakarmisiniz onerirmisiniz [url=https://www.hizliresim.com/56ax52n]
1lina1anne emirinannesi17 ben bunlari kullanmadim icerigi iyi olmadigi icin kabiz yapiyor ocean kullaniyorum
Hilalrkmn emirinannesi17 bizde bugun kullanmya basldik bunu cnm öncesinde saglk ocaginin verdiğini kullaniydk ama degstrdm burdaki yorumlari okuyunca
DaisyMom emirinannesi17 banada saglik ocagindan o attiginiz resimdekinden verdi ikinci kutumuzdayiz simdi.Saglik ocagi ucretsiz veriyor bitince.
Muhasebeciana emirinannesi17 bizede verdiler ondan ama biz kullanmiyoruz kizima well care nin d3 unu kullaniyoruz icerigi daha temiz zeytinyag ozlu well care cok memnunuz
Nursel67 @emirinannesi17 aynen sağlıkocağından bana da monovit verildi ama kızım kabız oldu gittiğim başka doktora söyledim o da devit 3 kullan düzelir dedi 2 aya yakındır onu kullanıyoruz şuanlık bişey olmadı
Mom097 Oğlum ilk doğduğu zamanlarda devit3 kullandım. Aşırı kusma ve gaz yaptı. Dr önerisiyle coledan d3 kullanmaya başladık.