Defne0111 Merhaba kızlar akşama mercimekli köfte yapmak istiyorum çok canm istiyor ne zamandır gaz yaparımı siz yiyor musunuz
Uzaymekiii Defne0111 canınız istiyosa mercimeği kaynatırken içine 1 çay kaşığı kimyon atın çok da yemezseniz bişey olmaz. Evet gaz yapıyo ams bi o kadar da süt yapıyo😌
Mircet Defne0111 bol kimyonlusu makbuldür zaten ben yiyorum hatta bulgur güzel süt yapıyor ama bebeğim ekstra gazlı bi bebek değil
ikizbabymom Defne0111 küçükmüş daha.Alışsın diye herşeyi yiyen de var gaz yapmasın diye yemeyen de tercih meselesi sanırım
Belinaysmom Defne0111 oyyy minnak 😍 bol kimyonlu yiyebilirsin çok canın çektiyse sütün çeker Allah muhafaza 💁♀️
Elfydr Defne0111 beneginiz kaç aylık? Bir bebek gazlı.olacaksa inanın içtiğiniz sudan bile etkileniyor . Ben herseyi yedim içtim iki.kizimda da hiç gaz olmadı
Cgdmltr93 Defne0111 muhteşem gaz yapıyor ama muhteşem de süt yapıyor. Bol kimyonla 2-3 tane yiyebilirsin
Esozardear Defne0111 gaz olur da canım kimyon koyarsın ayrıca alışması lazım bebeğinde yavaş yavaş alıştır