Ceylanbsl Merhaba arkadaşlar, konum ağdayla ilgili. Doğum oncesinde agda canimi acıtmıyordu fakat sonrasında ağda yapmak çok zorlaştı . Bildiginiz uyuşturucu bi krem varmı. Teşekkürler :)
eslemsiii Ceylanbsl anestol denedim ama işe yaradığını düşünmüyorum ☺️ Lazere başlayacağım zaten muhteşem göbeğimden kendi kendime bi iş yapamıyorum artık 🤭😂
NurrC Ceylanbsl emla kullanabilirsiniz kutusu biraz pahalı tek tek satan eczaneler var. Küçük bir tüp yalnız. Sürüp 30 dk bekliyorsunuz hiç his yok mis gibi 😊
Egeanul Ceylanbsl lidorin kullanıyordum hamilelikten önce doğumdan sonra da kullandım pek etki etmedi nedense küçük tüpü 51 tl ydi
Ceylanbsl NurrC emla duydum ama çok pahalı geldi fiyatı tek tek satan duymadım hiç ben bunuda bi sorayim
Egeanul Ceylanbsl uygularken ben yanlış uyguladım ovalamayın yazıyordu ben yedirmek için ovalamıştım birde yunuşak yerlere etki etmiyo pek
Esdoel Ceylanbsl canım adetin bitiminde yada adete yakınken gidiyor olabilir misin. Kendimden biliyorum bekarken hep agdaya gittim hamilelikte de ama doğumda jilete döndüm tekrar hamile kaldım derken 2 sene jilet kullandım göbeğim çıkınca tekrar ağda doğum derken tekrar jilet 3 aydır agdaya gidiyorum başladım en son aldirdigimda canımdan can gitti kadın dedi ki adetin yeni mi bitti hayır bir kaç güne olacak misin dedi hayır 2 gün sonra adet oldum ondan acı oldu 🙄😂