Momys_-girl Merhaba anneler 39 günlük bebeğim var ve gaz sancımız var gaz damlası kullanabilir miyiz acaba sizler ne kullanıyorsunuz
Hazalim Momys_-girl relectaz kulllanmistim çok memnun kalmıştım bebeğim 4 ay 23 günlük çok şükür şuan yok
Sevgiiiiiii Momys_-girl benim bebeğimde çok gazlıydı bütün damlaları denedik geçmedi malesef geçen hafta probiyotik aldık biogaia diye çok farketti gerçekten biz müdahale etmeden kendisi gazını çok rahat çıkarıyor 2 ay 10 günlüğüz bu arada
Bernagktas Momys_-girl doktora sorun öyle başlayın kullanmaya biz metsil kullanıyorduk işe yaramadı bende kullanmayı bıraktım ve oğlum büyüdükçe gaz problemi de kalktı zaten
eslemsiii Momys_-girl biogaia(gaz damlası değil bağırsak düzenleyici gibi bu damla) + Nurse harveys damla kullanmıştım bu ikisi çok iyi gelmişti
Gulenes Momys_-girl bende önce doktoruna sor ki fayda gormezsen burdna yardim al burdakiler doktor mu
dogacan Momys_-girl trendyolda şuan indirimde 169tl. içinde 120 ml var ben günde 2ml kullanıyorum buda 60 gün yeter diğer damlalara göre daha kullanışlı
Momys_-girl Gulenes doktoruma tabi danısıp bebeğe vereceğim sadece danısmak istedim ayrıca buradakiler doktor olmadığını bende biliyorum.