Utkuu Goktugummm benimki dört aylıkken iki kere döndü kendiliğinden dahada dönmüyor🤦🏼♀️ Altıbuçuk aylığız
dikenlerinleydisi Goktugummm bizde 4 aylığız 2 defa tek yuz ustuyken döndü baska da dönmedi 😂 o popoyu kaldirmak ağır geliyor sanırım
maestro Goktugummm karın üstü zaman yapın bol bol. oyunları öyle oynayın. çok işe yarıyor. benimki 2.5 aylıkken dönmüştü. şimdi 5e giriyoruz tutabilene aşkolsun. hepsi karın üstü zaman sayesinde oldu.
Mlkmhrrm Goktugummm 7. 5 aylık 6.ayda döndüğünü gördük inanamadım hatta döndüğüne 🤣ama sayılı döndü şimdiye kadar sevmiyor galiba bazı bebekler
maestro Aydenizerdogmus eveeet vidyo bile çektim inanamadım ben de 🥰 hep karın üstüne koyarım ben. önüne ayna koyardım 1-2-3 aylıkken, şimdi oyuncakları ile hep öyle oynatıyorum. doğruldu baya
Aydenizerdogmus maestro Maşallah canım biz hatayı o zaman lar yüz üstü koymayarak yaptık sanırım bizimki 4 aylık bi kere döndü daha yeni :) heycanla bekliyorum hiç sevmiyor be hemen elini yiyo yüz üstü bile :)
maestro Aydenizerdogmus evet başta çok mızlanıyo. istemiyo. kısa kısa aralıklarla sık sık yapınca ve o da daha çok bişeyler yapabildiğini farkedince istekleniyo. geç değil bence mızıklanana kadar koyun günde 3-5 defa