Utkuu Avent kullanıyorum bebeğim altıbuçuk aylık aventin 6 18 ayını aldm ama büyük geldi bana hala 0 6 ay kullanıyorum siz nasıl yaptınız acaba
Minikkelebegim Utkuu 10.5 aylık hala daha yeni doğan memesini emiyor 12. Aya kadar olabiliyor diye okumuştum bazı bebeklerim damak yapısından dolayı ögürüyor bizim kızda büyük geliyor ağzının içine sanıyorum
S_x_w Utkuu damak gelişimi için ayına uygun emzik kullanmalısınız.. Bebeğiniz reddediyorsa bıraktırmanız daha sağlıklı çene damak yapısını bozuyor böyle durumlar.. İstediğiniz diş hekimine danışabilirsiniz
Petitom Utkuu ben de weenin kullanıyorum 0-6 kullanıyordum 6-18 aldım baktım kocaman 8. Ayında verdim emdi emmeseydi diğerine devam edecektik ama güzel bir konuya değinmişsiniz ☺️ Acaba bu emzikler neden bu kada büyük
Utkuu mertbebekkk aynen ben aldım duruyo canım büyük ihtimal 0 6 ay bi tane daha alcam bi süre yine onu kullanırım
gizemli_213 Kızlar bebeklerinizin damak yapısına göre numaralandırılmış emzikler eger 6 aya geldiyse 0-6 yı bırakmalısınız ilerde sorun olabilir dişlerinde ve çıkmasında damagında o yüzden hangi aydayda onu kullanmak daha dogru
Utkuu Petitom aynen bi anda o kadar neden büyütmüşlerki gerekirse 6 12 ay arası başka 12 18 başka yapsalardı keşke😅😅
Bebibebi Utkuu 1 yaş 5 günlük hala 0 6 kullanıuorum yeni geçicem daha 6 18 e büyük oluyo genelde galiba
Swmkva Utkuu benim bebeğim 10. Ayda 6-18 i tutmadı eski emzikleri kullandik , ben arada deniyordum ama yine de tutmuyordu, bir gece yanlışlıkla 6-18 i vermişim karanlıkta o gece tuttu çok şükür sonra 0-6 lari kaldırdım.
Byzthan Utkuu bende 6. Ayına girdiği gibi 6 18 ay almıştım ilk 2 gün almak istemedi uyuturken 0 6 ay olanını verdim uyudukdan sonra ağzına 6 18 ay olanını verdim 2 gün sonra alıştı 6 18 ay olanına öle alışmıştık👍
Dygosmn1 Utkuu ben 06 . 6 18 olarak kullandim yani ayina göre yaptim. 16 aylikken rmzigi biraktirdim tamamen dis yapisi istahi ve konusmasi icin. masallah suan 18 aylik kelimelerimiz emzigi biraktirdiktan sonra artti. emzigin derdinden yemekte yemiyordu . ama tek diyecegim su ki damak dis sagligi icin ayina gore kullanilmali
Utkuu Dygosmn1 aynen öyle yapıcam burdan sormam çok iyi oldu yoksa ben 0 6 aya devam edicektim🤦🏼♀️ Nasıl bıraktırdınız acaba herkes hep çok zorlandık diyorlar
1203gb Utkuu bize de çok büyük gelmişti yine de 6 aylık olunca hemen değiştirdim.şimdi 8 aylık tam oluyor
Dygosmn1 Utkuu vallah yaptigim cok yanlis biliyorum ama bebegim icin .. bebegim sakizdan asiri derecede tiksiniyor midesi bulaniyor . sakiz yapistirdim emzige kaldirip atti ilk gece uykuda cok kivrandi vermedim. cidden istahini asiri derecede kapatiyordu emzik. memi diye diye kahvaltti aksam yemegi burnumdan geliyordu. biliyorum yanlis yaptim sakizla ama onun iyiligi icin ☹