AntiFilozof Ek gıdaya geçmek için tadıma başlayacağız yoğurtu nası yapmalıyım inek sütüylemi yapsam daha iyi olur keçi sütüylemi yardımcı olurmusunuz köy sütümü almalıyım yoksa günlük sütmü almalıyım
basaktpe12 AntiFilozof canım biz hep inek sütü ile yaptık yani yanlış yönlendirmeyeyim ama keçi sütü biraz daha ekşi oluyor
2bebe1ana AntiFilozof inek sütünü kullanın keçi sütünden yoğurt çok katı ve eksi ben bile yiyemiyorum
Wolverine AntiFilozof Keçi sütü içim İnek sütü yoğurt Koyun sütü peynir yapımına uygun sütler. Marketten pastörize edilmiş günlük süt ile mayalayabilirisiniz. Pastörize olması sağlık açısından açık sütten daha iyi. Zaten Türkiye’de açık süt satımı yasak olmasına rağmen takibi belediyeler tarafından malesef ki yapilamıyor. Sütaş öneririm
Selinglr AntiFilozof keci sutude iyi ama kokar biraz ekşide olabılır ben pınarın organık sutu ıle mayalıyorum acık sutler eksi oluyor hep 🙄🙄
2bebe1ana AntiFilozof ben açık süt alıyorum komşumuzun inekleri var günlük getiriyor kaynattıktan sonra mayaliyorum
Zeynepazram Günlük süt alıyorum bim altın süt veya file marketin günlük sütü ikiside yogun oluyo gayet güzel
Ealisya AntiFilozof keçi sütüyle çok güzel oluyor yapabilrisniz ekşide olmuyor krememsı bir tadı var koyunun ekşi ve kokusu bşraz daha ağır olabiliyor marketteki sütünde bir faydası yok açık alın yağı alınmamış daha iyi sonuç alırsın sürekli yoğurt yapan biriyim bende inek ve mandadan ypıyoum genelde .
lilosbebek AntiFilozof ben hep keçi yaptım şimdi sıcak diye inek sütüne geçtim doktorumuz keçi daha sağlıklı demişti