Sevgul Kızlar 13 aylık bir oğlum var yaklaşık 1.5 aydır adet olmuyordum 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı şimdi ise kanamam başladı çok değil ama az az kan geliyor basına böyle bir şey gelen oldu mu karnım agrıyor
Eliffff Sevgul benim oğlumdan önce olmuştu hamileyim sanmıştım ama kimyasal gebelikmiş adet gibi ama daha ağrılı olmuştu
Obsesifk Sevgul gidebiliyorsanız acile gidin bakılsın daha hiç doktora gitmediyseniz herşey olabilir.
Wyz Sevgul benim basima geldi kanda hamile çıktım bi kaç gün sonra az az kanama oldu sonra adet kanaması geldi doktor kimyasal gebelik dedi normal adetten daha yoğun ve biraz daha ağrılı geciyo
Eliffff Sevgul hastanede kan testi yaptırmıştım 19 küsür falan çıkmıştı 3 gün sonra gel ultrasonda bakalım demişti 2. Gün kanamam oldu. Baya agrı olmuştu 2 gün
elifiii Sevgul muhtemelen kimyasal gebelik geciriyorsunuzdur yani rahime yerlesemeyen dollenmis yumurta vucuttan atiliyor, dusuk bile sayilmiyor ancak her ihtimale karsilik bir doktora gorunun.
thelake Sevgul Aynı şeyi arkadşım yaşadı önce az az kanama sonra parçalar düşmeye başladı kimyasal gebelikmis kürtaj oldu geçmiş olsun
Sevgul Çok teşekkür ederim arkadaşlar doktora gittim kese oluşmuş dedi progesteron verdi eve geldim ancak ağrıkarım şiddetlendi ve bir et parçası düştü ağrım birden kesildi düştü mü acaba