Sedacam Kızlar 3 buçuk aylık bebeğim var gözleri mavi gibi değişir mi acaba doktorumuz değişmez artık dedi ama çevremdeki insanlar değişir diyorlar
merve0128 Sedacam değişmez artık 3 aylık olmuş doktorun dediğine inanın etraftakiler her zaman çok bilmiş halleriyle konuşurlar
Prenses_annesi22 Sedacam benım kızımda mavi doğdu suanda 7 ay 11 günlük gözleri gri ıcı sarı degişik cakır gıbı 🧿🧿
Fun Sedacam işin tuhaf kısmı o zaten ailede hiç mavi göz yok ben yeşil gözlüyüm sadece okdar 😅 eşim sarışın kızım ona benzedi ama mavi olmasına şaşırmıştık
Kusannesi Sedacam 3 aylıkken masmaviydi suan 17 aylık gözleri yemyeşil, ama ben kahve oldugumdan bence yeşile döndü ikimizin ortası oldu eşimle😀 öyle düşünüyorum
sarilokumumm Sedacam oğlumda doğduğunda maviydi 2.5 aydan sonra değişti şimdi bazen ela bazen yeşil gibi daha tam oturmadı ama değişeceğini sanmam
Ssumru Sedacam canım benim kızımın gözler de çakırdı herkes 40 ona kadar değişmezse artık değişmez falan dediler doktorumuz Ela olur dedi ki öyle de oldu 9 aylık olduk kızımın gözleri yeşil en sevdiğim 😀😀 inşallah sizinde renkli olur 👍
Adeniz Sedacam benimde 50 günlük mavi gözleri eşimin yeşil olduğu için yeşile döneceğini düşünüyorum bence sizinde yeşilse yeşile dönebilir 😃😃