alpyigit_annesi 3 ay 5 günlük bebegim ve ne zamandır dönmeye çalışıyordu ve biraz önce döndü ve ben şok bu durumu yaşayan var mı 3 aylıkken
Begooo alpyigit_annesi 3 aylık olunca dönebilir bu normal erken değil. Özellikle altını açtığınızda daha çok döner. O yüzden artık koltukta yalnız bırakmıiayın.
Bursa97 alpyigit_annesi benimde 3 aylıkken döndü canım bazı bebekler bazı şeyleri erken yapabiliyorlar 😊
alpyigit_annesi Begooo bana göre çok erken geliyor ama ben 4 aylıkken döner diye biliyordum mutluyum tabi ki donduğu içinde 😊
Hemsireannee Benim kızımda 3 ayına 2-3 gün kala döndü şuanda dönüyor canım evet biraz erken 4. Ayda başlarlar normalde ama erkenci kuş bizimkiler demekki kip bir bebek güçlü vücut ypısı kendine hakim 🤗
Yigitannesii alpyigit_annesi yan mi dondj yoksa tam mi ? Bizde 3 ay 3 gunluguz yan dönüyor uzun zamandir
alpyigit_annesi Yigitannesii öncelerde benim bebegkmde yan dönüyordu kendini yüzüstü döndürmeye hep zorluyordu bugün onu da başardı 🙏
alpyigit_annesi Yigitannesii öncelerde benim bebegkmde yan dönüyordu kendini yüzüstü döndürmeye hep zorluyordu bugün onu da başardı 🙏
alpyigit_annesi ftsdmrhn yan değil yüzüstü normal yani dimi canım ben bilmiyordum erken geliyodu 4 aylik felan sanıyodum hep
Sevda6767 alpyigit_annesi yana mi döndü yoksa sırt üstünden yüz üstüne mi döndü canım. Yüz üstü döndü ise maşallah erken dönmüş. Benim ikizlerden biri üç ayın başından beri yan dönüyor çok uğraşıyor ama tam dönemiyor bir türlü:)