Denizmooom Sezeryan sonrası dikiş yerlerinize iz için ne kullandınız benim doktorum 10.günden sonra bepanthol ün anti scar jelini sür dedi siz neler kullandınız bu dokundugumzda elimize gelem sertlik gider mi bugün 13.gün
Buse60 Denizmooom canım iz için derken onu anlamadm ama bana doktorum hametan verdi dikis yeri için onu kullandm bu arada elime sertlik falan gelmedi
Icha Denizmooom contractubes kullandim ben jel formunda. 52 gün önce doğum yaptım ben de. 40.gün falan çoğu ağrı şişlik gitmiş oluyor
irva Denizmooom Contractubex iz bırakmıyor.Benim 7 ay oldu doğum yapalı.Minicik izim kaldı.Önceden de başka bir meliyat için kullanmıştım ameliyat yerimde de izim yok.
Esdoel Denizmooom batikon hariç hiçbir şey kullanmadim. 2 sezeryanim var en sonuncusu 17 oldu doğum yapalı çok hafif beyazlık var. İlki yapıştırmaydi. İkici ise başı ve sonu dikişli ortası yapistirmaydi
Denizmooom irva aynen içeriğini tam hattlayamadım ama o tarz jel kremler scar dokusu oluşmasın diye kullanılıyor bakalm bende simdilik bepanthol olanı aldım duruma göre devam ederim ve ya controtbx kullanırım
614408eoa Nesrincente he valla bnde hic bise kullanmadım izde kalmadı gbi bise ana iste 2. Geliyor nolur bilemem
ElifLaren Denizmooom o kremi 1 ay dolunca kullanmalısınız. Sertlik gidiyo ama benim 2 ay oldu hissizlik devam ediyor
Denizmooom ElifLaren bende de ağrı acı hiç olmadı dikiş yerinde yanma falan iç dikiş olunca sert sert geliyor doktor 10 gün sonra kullan dedi kremin üzerinde evet 1 ay diyor
Esmos26 Denizmooom 10. Günden sonra yara izi için contractubex jel kullanıyorum 30 gün kullan dedi doktorum başlayalı 15 gün falan oldu etkisi de var açıkçası ☺️