bukaga TubaEmir sonrasında dokuntu vs oldu mu alerjinin neye oldgnu bulabildnz mi acaba ben süt ve süt ürünleri ile kuruyemişi kestim 1 haftadır , hala arada görüyorum kan
Aazs09 Benim bebeğiminde süt ürünleri kırmızı et kuruyemiş baharat bunlara var şimdide domatesi kestim döküntü harici bebeğim çok huysuzlaşıyor ağlama krizlerine giriyor sizde de oluyor mu öyle
Ozgeruya Utkuu 3 ayliktan beri var aslinda doğuştan vardi galiba çünkü ilk 2 ay gecmeyen pişik vardı 3. Ayda kan gördüm kakada
Aazs09 Utkuu Allah yardımcımız olsun doktorumuz bize alerjiden dolayı bağırsaklarında ağrı olur ondan ağlar dedi o acı çektikçe bende bitiyorum 🥺
Utkuu Aazs09 aynen içim gidiyo sinir stres hat safhada bende zaten geçseydi bir an önce kuzularımız rahat etseydi
Ozgeruya bukaga 7. Ayda deriden test yapıldı gluten, et,sut,kuruyemis,domates, yumurta,balık,susam,tahin vs herseye alerjimiz var. Suan yok şükür kesildi ama cok kati diyet uyguluyoruz
Ozgeruya 06082020 bizim herseye var ya kızım sadece sebze ve bakliyat yiyor et sut yumurta kuruyemis vs hic birsey yemiyor
bukaga Ozgeruya yaaaa :( bende de kaka da kan var test yapmadılar 2 aylıgız, süt ve kuruyemişi kestm 1 haftadır hala arada kan görüorm
06082020 Ozgeruya kuzu etine karşıdamı alarjisi çıktı of o çok kötü olmuş kuruyemişi büyüyünce alaejisi geçince yer ama et çok zor bende yumurta veremiyorum diye çok üzülüyorum
Ogulcan Utkuu canım bizim damlamız var yoğurt denemezde alarjimiz tetiklenmişti damla kullanıyoruz böyle durumlarla onun dışında küçük alerjilerimizde topicrem var egzema için kullandığımız sizin alerjiniz nasıl canım yayılım süreci
Utkuu Ogulcan damlanın adı ney acaba bizede son gttiğimiz doktor topicrem önerdi aldk ama daha gelmedi vücut geneli döküntüleri var işte kaşınıyoda çok huzursuz hala geçmedi o huzursuz oldukça üzülüyorum döküntüleri görüncede canım sıkılıyo😔
Gulenes Utkuu bilmiyorum canım bakmadım almiycaktim daha aldim ama kullanmıyorum ara ara geçiyor gene geliyor
Ogulcan Gulenes zyrtec 4 damla 5 gün kullanıyoruz canım bebekler için alerji damlası 4 damla 5 gün kullanılıyor canım doktoruna söyle yazar istersen bize doktorumuz önerdi mesela yoğurt alerji yaptı hemen başladık geçti topicrem gerçekten çok iyi günde 3 kere kullan cildi çok iyi nemlendiriyor egzemayı geçiriyor canım