[silindi] Kızlar gunaydin 11 00 a oğluma sağlık ocağından randevu aldım kan verip değerlerine baktiracagim birde bu aralar ateşi ve isali var aceba doğru sonuç almamız için aç mı olması lazım
Petitom [silindi] canım ben hiç kan vermedim ama biz kendimiz aç kan verdiğimizde şekere falan bakıyorlar bebekte öyle bir şeye bakmayacaklardı için gerek yoktur aç olmasına diye düşünüyorum aç olmadı gerekse söylerlerdi hem ama tabi bilen varsa o bilgi verse daha iyi olur
leynanin_pembemantosuu [silindi] sağlık ocağıyla görüştünüzmü bebek hemşiresi olmadığından dolayı çoğu sağlık ocağı kan almıyor
Mavi0688 [silindi] ac olmasina gerek yok diye dusunuyorum biz de oyle bir sey demedielr cunku. Bir de asm de kan almiyorlar diye biliyorum hastaneye yonlendirmislerdi bizi
Dmt4141 [silindi] benim oğlumda 14 aylık doktorumuz kan degrrlerine bakacagı zaman emzirip götürüyorum dayanamıyor çünkü. Doktor aö yada tok demedi sorunda olmadı şuana kadar. Ama tabi sizi yanıltmak istemem. Kan verdikten sonra kahvaltısını yaptırıyorum
[silindi] leynanin_pembemantosuu yok görüşmedim almazlarsa bile muayene etiririm diye düşünüyorum çünkü hastaneler bakmiyor😏
Efy Bebeklerde açlık kanı olmaz diye biliyorum zaten yetişkinlerde de aç gidilmesinin sebebi şekere felan bakmak için bebeğinize muhtemelen enfeksiyon felan var mı diye bakılacaktır
[silindi] Efy aynen bende onu istiyorum malum salgın varmış bende korktum aceba enfeksiyon bizde de mi var diye
Mavi0688 [silindi] kan almiyorlar derken bebekleri kastetmistim ama belli olmaz belki bebek hemsiresi varsa alabilir bilemedim