Browni_61 ben uygulamadan bakmiyorum ama verecegim sebzelerin hepsine mutlaka kacinci ayda verilmemi bakiyorum. Doktorumuz bir liste verdi o liste uzerinden gittim ilk basladiginiz da sebzeyle baslayabilirsiniz patates havuc normal kabak doktorum balkabaginin aslinda alerjik bir sebze oldugunu soyledi ben o yuzden balkabagini en son verdim. 3 gun kuraliyla sebzeleri deneyin sonra denediginiz sebzelerden corba yapin 2 gun ust uste ayni sekilde corba yapip verin o sirada baska bir sebzeyle tadim yaptirin 5 haftanin sonunda yogurda basladim. 6 bucuk aylik falandi.yogurdu organik sütten kendim mayaladim mayaladigim yogrdu 3 gun kullandim her gun yeni kavonoz actim. Kahvalti icin yumurta sarisi peynir vs icin 8.ayi bekleyin 8.aya kadar hep tadim seklinde ilerleyebilirsiniz sebzeleri tattirdiktan sonra meyvelere gecebilirsiniz unutmamaniz gerekn sey aslinda bebegin ana ogunu hep anne sutu olmali eger emziriyorsaniz diger ek gidalar sadece tadim damaginin alismasi cignemeyi ogrenebilmesi icin bebeginiz yeni ek gidalara basliyor uzunnn yillar yicek zaten her seyi cok acele etmeden bebeginizi yormadan verin bence birde bulamac gibi yapmayin bebek her seyin tadini ayri ayri bilsin maksimum 3 sebze karistirin bunlar benim doktorumun soyledikleri ve kendi arastirdiklarim ve uyguladiklarim sizede mantikli gelen kisimlari uygulayabilirsinjz