Mertinannesi34 Kızlar anneler merhabalar yarın Isveç diyetine başlamak isteyen var mı ? Lütfen çok sağlıksız gibi yorumlar yapmayınız. Bir kac gün sonra da aramıza katılabilirsiniz 😉Ben niyet aldim başlıyorum inşallah.
Vyildz Mertinannesi34 emziriyorsanız önerilmiyor benim kuzenim yaptı 4gun sonra dayanamadı bıraktı 1ay sonra tekrar yaptı başardı hemen fark ediyor zaten sanki midesi küçüldü hiç bişey yiyemiyor istemiyor 3kasik yedikten sonra doyuyor
Karakayasveet05 Anamm smdi baktimda ben öyle ac kalsam ölürüm ya bilmiyorumda zor yani nerdeyse aksamlari hicbisey yenmiycek yaziyo
Mertinannesi34 Karakayasveet05 Evet canimm ama şimdiye kadar yedim de ne oldu 😆Oğlum 2 yaşını geçti hala doğum kilolarımı veremedim🤨
Karakayasveet05 Mertinannesi34 ben çocuk emziriyom sürekli acıkıyom valla diyeti zor yaparım hele bunu hiç yapamam
Deletedmom5284 Mertinannesi34 yok yazmanı bekledim vallaahah😂 burdan mı konuşuruz bi kaç kişi daha bulsak keşke
Mertinannesi34 Deletedmom5284 Yaa sistem sürekli atıyor ne bildirim geliyor ne birşey . Hoşgeldin. Kimse yok maalesef. Buradan yazişabiliriz 🌸
ikizbabymom Deletedmom5284 size katılmak isterdim ama o diyeti bi kaç kez yaptım ve tavuklu salatadan midem bulandı artık😅ben aralıklı oruçla katılayım size🤣
Mertinannesi34 ikizbabymom Bende aralikli oruc yapıyordum bir reset olsun istedim. Tabi ki neden olmasın hoşgeldin 🌸
Yenibebek_yenianne Mertinannesi34 Her açılan İsveç Diyeti postu altına yazdim buraya da yazmam lazım. Listeyi biraz değiştirerek 10 kilo vermiştim zamaninda😁