busrasilra14 Kuzlar bebegim 5 ay 20 gunluk. İzmie çeşmede yarin demize sokmak istiyorum. Hastalanirmi sizce erkenmi daha
NorthLight busrasilra14 ben izmirde haziran ayında henüz 4 aylıkken denize sokmuşum 🤗 tabi ki önlemler alınarak ve sadece 5 dk 👌 bi sorun olmadı şükür
Eyize busrasilra14 ılıcada sokcaksan ılık ya suyu bişi olmaz diye düşünüyorum. Bide bagısıklığı nasıl hemen hasta oluyor mu önemli olan o
Melankoli busrasilra14 Haftasonu soktum ben oğlumu Çeşme’de😍 Bizim yazlık Ilıca tarafına yakın, su gayet güzeldi. Ama Alaçatı veya Altınkum tarafı çok soğuk oluyor. Kızımı da 5 aylıktı mayıs ayında ilk kez sokmuştum. Hiç hasta olmadılar.
busrasilra14 NorthLight ya cok sicak oluyor bende su iliklen sanki birsey olmaz diyorum sma iste eminde olamiyorum
busrasilra14 Eyize yani daha hic hasta olmadi ama oyle cok korurum zaten cikmiyoruz da cok disari malum. O yuzden dehasta olmamis olabilir belmi
Eyize busrasilra14 bence olmaz ya. Gerci izmirliyseniz bilirsiniz izmirin havasına güven olmaz. Sizde zaten hemen önlem alırsınız bişicik olmaz bebişe bizim içinde eglenin 😇🥰
busrasilra14 ebz09 cok hevesleniyoruz oglumla denize girelim diye de bakalim 🥰 insallah hasta olmasinda
NorthLight busrasilra14 cesmede su ılık olmaz genelde ama sen bilirsin 😂 evet sıcakta sadece serinlemesi için 5 dk sokmak iyi olabilir ama gölgede bile güneş kremini surmelisin,
busrasilra14 Eyize evet canim hic guven olmuyor 😅 bi yaniyoruz bi ıslanıyoruz. Cok sagol tesekur ederiz insalah eglenicez ❤️🥰
Eyize busrasilra14 izmirden birini bulmam da heyecanlandırdı nedense 😂 Allah içinize sindirsinnn 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Melankoli busrasilra14 2-3 kez girdi, her seferinde 10-15 dakika kaldı. Primanın mayo bezini giydirdim, üzerine de şekil olsun diye mayo😂
1mom1baby busrasilra14 hiçbir bilgim yok izmir le alakamda yok ama suyun soğuk olma ihtimaline karşı havuz alabilirsiniz suyu doldurursunuz ısınır öyle girer oynar