Eyize bonjour_maman sütün sguk mu ay bunuda ilk kez duydum. Ay bu büyük teyzeler dr gibi herseye bi kulp buluyolar
Lyla07 bonjour_maman benim kızım 11,5 aylık hala diş çıkarmadı 🤷🏻♀️ Annem benim de dişlerimin 15 aylıkken çıktığını söyledi o yüzden hiç takmıyorum genetiktir diye. Doktorum da normal olduğunu söyledi 👍
ENA bonjour_maman yakın zamanda bir makalede erken ek gıdaya geçmenin damakları sertleştirerek diş çıkarmayı zorlaştırdığını okudum. Cok sert mesela çiğ havuç gibi gıdaları eline vermemenizi tavsiye edebilirim. 7 ay çok geç değil ama içinize sinmiyorsa pedadontiye giderek film cekilip daha net sonuca ulaşabilirsiniz.
babymakarena 7 ay 19 günlük oğlum benimde yaklasik iki aydır kaşınıyordu sürekli salya el ağızdaydı 2 hafta önce çıktı ilk dişi 2 gün öncede 2.sini patlatmıs bence sorun edicek bişey değil millet hersey der boşverin
BabyGroot bonjour_maman yok hatta bugün doktora sordum ben dişleri biraz geç çıkıyor gibi normal mi dedim 18 aya kadar normal dedi benim kızımın 1 ay önce üst dişleri patlamıştı hala uzatmadı mesela aynı duruyo kimininki 1 haftada uzar kimininki 3 ayda ikiside normaldir dedi. Yani bebekten bebeğe farklı oluyor hepsi merl etme zamanını bekliyordur 😊
SongulTurk bonjour_maman 8 ay dolduktan sonra çıktı. Sanırım 1 yıla kadar normalmiş yinede doktorunuza sorarsınız
Mom44454 bonjour_maman benim 17 aylıkken çıkmış. Oğlumunda 11 ay 5 günlükken çıktı şuan 14 aylık 6 dişimiz var. Doktora sormuştum ben kaç aya kadar çıkmazsa getireyim diye oda öyle bir ay kısıtlaması yok 2 yaşındAda çıkabilir demişti
Dogacdmn2020 bonjour_maman canım erken çıkmasını hiçbir doktor önermiyor zaten gayrt normal içini ferah tut
filtrelikahve bonjour_maman 11 aylık hala dış çıkmadı gelen giden yok korkuyorum çıkmayacak mı ki diye
ObirPrenses bonjour_maman canım annem hep der ben kendim 10 aylık iken dış çıkarmışim eşim ise 3 aylık iken çıkarmış benim yigenim 4 aylık çıkardı kızım 5 aylık ama hala disimiz yok yani her bebek kendine özgü o yüzden hiç üzülme elbet çıkarır ☺️
Busealtprmk bonjour_maman benim 16 aylıkken dişim çıkmış, annem doktor doktor gezmiş bu kızın dişi çıkmıcak mı diye :D merak etme çıkar illa