Evos_ Kızlar bebeğim doğduğu gün işitme testi yapıldı ve geçemedi normal endişelenmeyin dediler ilk gün geçememesi sorun değil dediler 15 gün sonra tekrar randevu verdiler benim de biraz içim buruldu var mı bu durumu yaşayıp sonraki testte bebeği geçen :(
EmineYilmaz Evos_ evet var 2. De geçen korkmayın 1 hafta sonra tekrar gidin . Geçecektir testten Allah’ın izli ile
Fer4hh Evos_ ben doğum yapınca doktorum işitme testi yaptırma 15 ya da 20 gün sonra yaptır dedi kulaklarında hala su oluyor üzülüp canını sıkarsın demişti bende 15 gün sonra yaptırdım şükür geçtiler
neslihan-87 Evos_ Benim bebeğimde ilk gün geçemedi 15 gün sonra tekrar gittik derin uykuda olması gerekiyormuş.Emzik dahi verdirmediler e derin uykuda uyumadı uyandı.Birkaç kez gittik geldik yine aynı şuan 8 aylık hala yaptıramadık.Yani sorun olsa anlardım diye düşünüyorum
BaharDurum Evos_ canım bebeğim ilk gün tek kulaktan geçemedi hala su vardır içinde normal dediler 1 hafta sonra tekrar yaptırdık geçti içini ferah tut
eymenkerem neslihan-87 ihmal etmeyin 8 ay ne demek nasıl içiniz rahat beklediniz 8 ayi. Acilen çocuğunuzun testini yaptırın işitme sakaya gelmez farkedicem.diye beklerken geç kalmayın. Dostane bir tavsiye
Merveth neslihan-87 derin uykuda olmalıymış diye bir şart sunmadılar bize bebeğim uyanıktı, ağlamasın diye ağzına emzik verdik hatta şükür testi geçti
Teemo07 Evos_ bize de 5. Gün ypsılmıltı sağ kulaktan geçemedi. Normal dediler zaten yaptırmak için bence çok erkendi. Hemşire sağ kulağının üstüne yatır girene kadar dedi. İçindeki sıvının akıp gitmesi için. 1 hafta sonra sağ kulağı da geçmişti. Bir de teste götürmeye yakın yıkamayın bebeginiz. Kulağına su kaçmasın.
Mehmetasafinannesi50 Evos_ canım benimkide ilk testten hastanede geçti ama biz doğduktan iki gün sonra sarılıktan ötürü hastaneye yatırdık 21 gün boyunca yoğun bakımda kaldığı için çıkarken bir daha test yapıldı onda geçemedi tam bir aylıkken yada bir buçyk aylıkken 3. Testi yaptırdık ondan geçmişti korkma geçer bişey olmaz
Zelisskk Evos_ benim oğlum da geçememişti 7 gün sonra tekrar gel dediler gittim ve geçti genetik bir durum yoksa korkmayın bence geçer inşallah
Gin Evos_ endişelenmeyin, işitme testlerinde sık oluyor bu durum. Benim kızım da ilk ölçümde geçmemişti😃
eymenkerem Evos_ ilk günlerde kulakta sıvı olabiliyor ama 15 gün de fazla ertelemisler ben olsam daha erken giderim
Merveth Evos_ evet benim bebeğimin de bir kulağı testi geçememişti 2. Testte de aynı şey oldu.Banyo yaptırın 1 hafta sonra tekrar getirin dediler, gittiysek çok şükür testi geçti. Sezaryen doğumlarda bu şekilde kulakta kirlilik oluyormuş, normalmiş.
Elacik Evos_ Bebegm 20 gunlukken isitme testi yaptirdik. Sol kulaktan gecemedi. 1 hafta sonra tekrar gelin dediler tekrar goturduk yine gecemedi. Ozel hastaneye bugun goturduk yine sol kulaktan gecemedi. Haftaya tekrar gidecegiz. Umarim 4. Seferinde gecebiliriz testen 🥴
Evelynn Evos_ ilk günler böyle durumlar çok normal canım. Örneğin bebeklerde doğumdan sonra kalp deliği oluyormuş kısa sürede kapanirmis bazı bebeklerde biraz daha uzun sürermiş kapanması bizde de yaklaşık 1 ay üfürüm devam etti. Çok var böyle ilk günler solunum sıkıntısı çeken sonra isitme testini geçemeyen. Sen hiç üzme kendini annesi geçer merak etme.
Evos_ Teşekkür ederim kuzular hepinize evet dün işitme testi yaptırdık tekrar geçti bizimki neyse ki :)