Yaseminnn46 Merhaba kızlar diş döneminde kehribar kolye kullandınız mı faydalı diye duydum ama emin de olamıyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim ☺️
leynanin_pembemantosuu Yaseminnn46 tene değdiğinde zararı var bilimsel olarak kanıtlanmış bir yararıda yok malesef çocuk doktoru kuzenim var o söyledi hatta instagramında paylaştıda makaleleri anneleri bilinçlendirmek için
Minikprenses5481 Yaseminnn46 bn 3aylktan bu yana kullaniyrm suan 16aylik en cok uyku duzenine fyda etti internttn kehribar sepetinden aldm memnn kldm
Unknown Yaseminnn46 Zarar olduğunu söyleyende var ama genel olarak iyi yönleri daha fazla konuşuluyor. Biz kullanıyoruz. Doğal taşların etkisinin olduğuna inanıyorum , oğlumda aşırı derecede yaşamadık diş sürecini. Ateş hiç olmadı çok şükür.
Kubra_52 Yaseminnn46 bn kullndim hala kullaniyrm onun etkisimi bilmiyorum ama tek skintimiz uyku bozukluğu oluyor ateşidir istahsizlikdir ishaldir bunlar yok ya kolye cdden yarıyor yada her bebek de farklı oldgu için bizim huyumuz bilmiyorum orasını bnde faydalı dendiği için aldim
Minikprenses5481 Yaseminnn46 yok canm takili ama kucukkn bogazina takilan kolyeyi iki kat yapip ayagina takiodm buyudktn snra bogazina taktim