Kubrayyllmz bebegim 3 aylık her türlü hareketi yapıyor herşeye erken başladı dönme falan dikte duruyordu ama bi anda yapmamaya başladı top gibi oluyor egiyor kendini daha önce yapan çocuk neden yapmaz her gören basılmış bu çocuk diyolar me kadar dogrulugu var?
Elfydr Kubrayyllmz basılmış ne demek ??? Ayrıca 3 aylik bebek ne yapması bekleniyor ki ? Ben anlayamadım 🤷♀️
Dmt-01 Kubrayyllmz bu uygulamada günlük bebek gelişimleri varya orayı okuyo musunuz günlük çünkü yanlış hatırlamıyorsam böyle şeylerle ilgili olarak bebeklerin ilk zamanlar herşeyi refleks olarak yaptığını ama sonra o yaptığı hareketleri unuttuğunu daha sonra vakti geldiğinde tekrar öğreneceğini yazıyodu mesela havaya kaldırdığınzda adım atar gibi hareketler yapması filan hep refleksmiş sonra unutuyolarmış buda öyle bişeydir belki
Eskibankaciyenianne Mom987 diplomasız doktor çok etrafta onlardan biridir kesin her şeyi bilen diplomaya ihtiyaç duymayan
Eskibankaciyenianne Kubrayyllmz benim kızım 6 ay 24 gunluk daha yeni yeni tam anlamında kendini dik tutuyor ona bile yeri geliyor yardımci oluyorum devrilmesi diye 3 aylik bebek nasıl dönüyor kizim hala yuz ustu pozisyon dan kendi başına dönemiyor elbette bebekler faekli ve kendine özgüdür bunu biliyorum ama 3 aylik minicik bebis nasil kafasını dik tutacak… daha önce tutuyor ise ki orayı anlayamdim canı acımış olabilir mi birde basılmış ne demek bir sürü şey var dünyadan habersizim ben sanieim 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Mom987 Eskibankaciyenianne Kesinlikle böyle düşünüyorum. Bunlar 4 aylık emeklemiyor mu, 6 aylık yürümüyor mu, bu çocuk aç, zayıf bu, obez bu diyen tayfalar.🤭
Aryakuss Kubrayyllmz Youtube’da Dr Osman Gönülal’ın 3 aylık bebek gelişimi videosunda böyle birşeyden bahsediliyor. Bazı şeyleri önceden yapıp sonra yapamıyorsa bi doktora göstermekte fayda var diyor. İsterseniz götürün, içiniz rahat etsin