durununannisi__08 Kizlar bebegim 3 aylik coraplarini cikarip uyutuyorum ama bi yandan cikarmasammi gazi olurmu diyorum kararsiz kaliyorum sizler ciplak ayaklami yatiriyosunuz acaba
Emirin_Annesiii durununannisi__08 ben doğduğundan beri yaz kış çorapsız yatırıyorum kan dolaşımı için önemli hiç bı sorun yaşamadım aksine gayet mutlu uyuyo ☺️
PortakalliKahve durununannisi__08 ben bir yaşına kadar çorapla yatırıcam üstünü çok açıyor malum üşümesin. Bir de sizinki çok küçük gibi geldi bana karnı falan ağrımaz mı ? Tabi siz daha iyi bilirsiniz ☺️
Dmt-01 durununannisi__08 bende bebeğim iki üç aylıkkenden itibaren hep çorapsız yatırdım artık havalarda ısındı yani üşümez bence çorapsız daha rahat uyuyolar ben bide kışın çorapsız yatırıyodum yani şimdi yatağa yatınca kendisi çorabını çıkarttırıyo alıştı 18 aylık oldu
Miniknur 3 aylik oldugundn beri corapsiz. Zaten yaz geldi. Usumezler. Ayagina dikkat edin sicacik ekmek gibi valla:) bende usur sanmistim daha rahat uyuyo
umutvar1 durununannisi__08 5. Ayından beri corapsiz yatırıyorum bir problem olmadi çok şükür. Aksine çorapsız çok seviniyor 🤗 Yaz da geldi artık. Doktorumuz da kolay kolay üşümez merak etmeyin dedi rahatım o yüzden.
Gin durununannisi__08 içiniz rahat etmiyorsa patikli/çoraplı altlardan giydirebilirsiniz geceleri. ben yaz kış çorapsız yatırıyorum ama bazen de söylediğim çözüme başvuruyorum.😹
Bebegimm1 durununannisi__08 corapsiz yatiriyorun uyandiginda corap giydiriyorun ev cok sicaksa giydirmiyorum gazlı bebek hic olmadı uyurken corapsiz yatması daha iyi ustune battaniye yorganı ile örtülü oldugu icin ayakları kapalı iken üşümez sıcak olur hep
HamzaSiracveBen durununannisi__08 biz 29 aylıgız 40 ı cıktıgından beri corapsız yatırıyorum ama isterseniz biraz internetten araştırın çoraplı yatırmak pek iyi degilmiş cocuklar için sıan net hatırlayamıyorum ama birseyler yazıyordu
Fermanimmm durununannisi__08 doğduğu günden beri çorapla yatiriyorum valla bacım Üstünü açar üşür diye korkuyorum havalr ısındı arada çorapsız yatiriyorum yoksa bacakları ayakları buz gibi oluyor napim
Asel0309m Doğduğundan beri çorapsız yatırıyorum hiç bi sıkıntı yaşamadım çok da rahat uyuyor şimdi öğlen uykusuna yatarken kendi çıkarıyor 😂