Eymen0804 defnekus1 bizde bugün sabah olduk 2.ay aşımızı…2 bacaktan 1 koldan şuana kadar ateşimiz olmadı ama diğer günlere göre biraz keyifsiz😔
Onurkagan06 defnekus1 bizde olmamıştı. zaten aşı dan sonra hemşireniz ikaz eder durumunu kontrol edin ateşi olursa calpol vs neyse verirsiniz ilacını 😊 endişe etmeyin kolay atlatır inşallah yavrunuz 🥰
limonlucikolataa @defnekus1 bebekten bebeğe değişiyor canım. Benim kızım 2. Ay aşısında uyumuştu hep sadece sütünü içip geri uyuyodu ateş çok az olmuştu.
DaisyMom defnekus1 benim bebegim 2.ay asisinda ates yapmadi.Cok hafif sıcakligi vardi ama atesi cikmadi.Saglikci vururken ates dusurucude almani isteyebilir ☺size tavsiyem bebeginizi uyandirip aşisini o sekilde yaptirin.Uyurken yapilmasin.
Elisa_dmr defnekus1 bizde oldu canım dün yaptık ateşi sınırdaydı bugün de huysuz sürekli ilk kızımda olmamıştı ama bebekten bebeğe değişiyor
Sevgiiiiiii defnekus1 biz bugün olduk doktorumun önerisiyle aşıya gitmeden yarım fitil verdim ateş yok ama huysuzluk çok var
Zelisskk defnekus1 bizde olmamıştı ateş ama ağrı yaptı herhalde çok ağladı huysuzlandı bende az ağrıkesici ateş düşürücü verdim ebe verebilirsin demişti