Gizemmmm Kızlar çok acil kızım durmuyo hiç şmdi uyudu arabayla gezdiriyorum ek gıda kabızlığı için ne yaptınız acil yazarmısınız????
Ugggg Gizemmmm ek gidaysa direk fitil dene bence şimdi zeytin yağı masaj falan filan bence acil durumda ise yaramıyor zaman lazım ama şuan durup durup aniden ağlayıp ikiniyosa şuan yapacak yapamiyo demektir fitil yap direk
Ugggg Gizemmmm hayır kabızlık için olması lazım ateş düşürüyor diye bişey yazmiyodu benimkinin üstünde sabuna benziyo renksiz
Gulbeyz Gizemmmm sizin dediğiniz paranox o farklı kabızlık için glisemik kansuk fitil kullanmanız gerekiyor ve bölerek uygulayın
Gizemmmm Ugggg Aldım teşekkür edeeimm😊 uygulama beni sürekli siliyo anlayamaadm giriş yapıyorum tekrar atıyo mesajı zorla yazıyorum bi türlü bırakmadı o yüzdem yazamadm cevap veremedim öneriler için çok teşekkürler🙏🏼
Gizemmmm Gulbeyz Ugggg Evet doktorumdan da öğrendm eczacıdan da çok teşekkürler cevabınız İçin 😊 uygulama beni sürekli siliyo anlayamaadm giriş yapıyorum tekrar atıyo mesajı zorla yazıyorum bi türlü bırakmadı o yüzdem yazamadm cevap veremedim öneriler için çok teşekkürler🙏🏼