Sena52 Güzel anneler. Bebeğimin kanı çok düşük. 10,5 değeri. Doktor kan ilacı verdi fakat kabızlık yaptı ve hiç fayda etmedi. Sizden ricam gerçekten etkili ve bir o kadar da kan seviyesini yükselten bir kan damlası var mı? Bebegim 11 aylık
Blge28 Sena52 biz ocean microfer Kullanıyoruz. Kabızlık yapmadı. Denemek lazım. Bir de sabah akşam 10 damla veriyorum. 2 ay devam edecekmişiz
Mavilii Blge28 bizde ocean kullandık ama malesef değerleri çok düşük cıktı:( şimdi ferrum şurup kullanıyoruz. InsAllah faydası olmuştur. Çünkü doktor damla ile toparlayamayız çok düşük demişti. InsAllah ocean size iyi gelir. Aklınızda bulunsun die yazıyorum yakınlarda doktor kontrolunuz varsa bi değerlerine baktirin isterseniz. En azından boş yere kullanmamış olursunuz bizim gibi
Blge28 Mavilii değerlimiz düşük çıktı o yüzden doktor damlayı sabah akşam 10 defa kullanın dedi. Şurup çok zor alıyor damlayı verebiliyorum ağzına sıkıyorum. 🤦🏼♀️ Sidefer kullandım bi ara ama buzdolabından alıp bekletip içirmek falan zahmetli oluyor. Bide unutuyordum bazen vermeyi. Benim yüzümden oldu yani çocuğun değerleri düştü😟 şimdi çok dikkat ediyorum umarım düzelir
Mavilii Blge28 öyleyse sizdede etkili olmamış bu damla bence boşu boşuna devam etmeyin değerlerini değiştireceğini zannetmiyorum çünkü burda çoğu kişi ocean kullandığı halde değerlerinin düşük olduğunu ve değiştirdiğini söylüyor. Isterseniz bi araştırın yinede kendiniz bilirsiniz de. Şurup içilmesi zor ama en azından değerleri düzelirse insan o zahmete de katlanıyor. Inanirmisiniz bizde zor iciriyoruz ama bi şekilde veriyoruz. Şırıngayla vermeyi denediniz mı? Sizin bebeginiz belki içebilir şırınga en kolayı. Benim oğlan şimdi siringayi görünce şurup içeceğini fark ettiği için artık içeremiyorum öyle ama şu zamana kadar çoğu surubunu Şırıngayla icirmistim bi deneyin isterseniz. Kan değerleri çok onemli aman ihmal etmeyin gelişmesini bile etkiliyor 😌😌
Sena52 Oceanı hiç kullanmadım ama sideferi kullandık. Hiç etkisinş görmedim desem yeridir. Aynı değerler hep bebeğim et de yemiyor ne yapacağım bilmiyorum vallahi