BabyGirl Kızlar 34 günlük kızım var bikaç gündür kakası yeşilimsiydi sabah yeşil sarı karışıktı şimdi tekrar baktım baya yeşil olmuş kına gibi resmen. Korktum baya. Üşütünce mi olur sadece dikkat ediyorum üşümesin terlemesin diye ama 😢
Sibellaa BabyGirl ön süt içince yada üşütünce oluyor diye biliyorum. Siz kendinize de dikkat edin üşütmemeye çalışın. Bi doktorunuza da danışın derim ihmal etmeyin.
Sevce19ceren BabyGirl bircok sebebi olabilir on sutu fazla aliyor olabilir, usumus olabilr yada siz yesil agirlikli beslenmissinizdir devam ederse doktora goturun iciniz rahat etsin
Laayla BabyGirl ishal değilse ateş yoksa kaka normal benimki de yeşil sarı arada mukuslu takılıyor kaka tahlili verdik biz bi şey çıkmadı
Gecesmom 2 günden bu yana siz salata vb yeşil yapraklı şeyler yediyseniz sütten geçeceği için yeşil dışkılaması normal ama eğer devam ederse muayene ettirin tabi
BabyGirl Gecesmom yeşillik tüketiyorum ama öncesinde de tüketirdim hiç böyle yeşil olmamıştı devam ederse doktora 🤭
Azzz BabyGirl benimki de yeşil ve mukusluydu rota çıktı ondan doktora gösterin dedim. Her zaman yeşil kaka masum değildir
Makbuss Benim kizimdda oluyor arada eger emiyorsa ön sut hem yesil kaka hem gaz yapiyor birde senin yedigin yemekler yeşil sebzeler yapiyor doktorum oyle dedi cnm
BabyGirl Makbuss valla kızım memeyi boşaltana kadar emer genelde ama geceleri çok doluyor memem ve tam bitmeden uyuyor belki ondandır bilemiyorum
Nastca Benim oglumda 3 ay 25 gunluk 4 gundur yesil kaka yapiyor diye bugun doktora goturdum. Kakada kan yoksa korkmana gerek yok arada bebeklerin kakasinin renginin degismesi nornal dedi.
Ozlemdoga 53 gunluk bebegim hala yapar yesil kala doktorumuz normal yapabilir dedi. Ayrica bebekte gaz varsa da yesil olur 😊
BabyGirl Sevce19ceren şehirdışındayız malesef bulunduğum yerde de düzgün hastane bile yok o yüzden tedirgin oldum bakalım bi iki gün dikkat edeyim de devam ederse götüreyim doktora
Sibellaa BabyGirl etkilenebilir. Siz kendinizi ve bebeğinizi sıcak tutun özellikle ayak karın bölgesini. Bi süre gözlemleyin olabilir arada böyle şeyler geçmiş olsun