dilekonler96 Arkadaşlar merhaba, İstanbula yakın, Balıkesir Tekirdağ yalaova veya Sakarya taraflarında bildiğiniz, ailecek kalınabilecek temiz bir apart biliyor musunuz
Mom727272 dilekonler96 Eskiden olsa önerirsin ama şu an Marmara Denizi çok kötü, Erdek’i gördüm çok uzucu. Bence İzmir tarafına gidin.
Nik_mik_yok dilekonler96 Balıkesir Erdek de şahser aquapark apartta kalmıştık 4 sene önce , güzel biyerdi. Ama dün okuduğum haberde denize salyalar yüzünden girilmiyor yazıyordu. Yazdığınız heryerde aynı sorun var maalesef .deniz için gitmeyi düşünüyorsanız başka biyer bakın derim
Gokcemsii dilekonler96 Yalova’da Çiçekevler Tatil Köyü’ne bakabilirsiniz. Apart değil ama hoşunuza gidebilir. Hem sakin hemde kendine ait sahili var.
Makbulemakbus dilekonler96 orda her apart güzel ve sakin yerlisi cana yakin surda kalın diyemem kendinize uygun fiyatta olanı seçersiniz misafirperverlik ve temizlik olarak hepsi eşit genelde
Deletedmom0099 yalovada ihlas armutluya gidicem ben ağustosta. 5 gece 6 gün 2375 lira ödedim. kahvaltı ve havuz biletleri dahil. diğer öğünler bize ait. denizi güzel ve temizdir. aileye cok uygun bir yer