ESO123 Kizlar bebegim kiyafetlerini hep boyle tutarak uyuyor agiz mendili falan veriyorum ince olanindan ama onlari tutmuyor surekli citcitli ya da tişörtunu tutuyor https://ibb.co/8PFGz9q sizinkilerde boyle mii 3 ayligiz bubarada
pembeninkurku ESO123 kızım 5 aylık doğduğundan beri tülbentimle uyur beynine kadar tutup çeker tülbenti🤣🤣🤣 çocukların geneli böyle sanırım
Jument ESO123 merhaba. Bebeğiniz sizi tanıyor mu? 😊 merak ediyorum ne zaman tanımaya başlıyorlar acaba.
NiLDeRiN ESO123 Yaaa ❤️ çok tatlı. Benşm kızımda yatak korumalar varya örgü onların altına ellerini sokuyor şimdi büyük yataga aldım rahat hareket edemediği için elini bir şeyin altına koymadan uyuyamıyor yastık koydum yanına el altında sürekli. 😂
cekoslavakporseleni ESO123 ay maşallah benim oğlum da kıyafet değil de muslin örtüsü var onu tutuyor 😂😂
Girlpower ESO123 dua et tişörtünü tutuyor benimki beni tutuyor el parmak ağız yüz yanak burun eline ne geçtiyse onu tutup uyuyor resmen uyku arkadaşı yaptı beni😂
dolunay01 ESO123 yaaa ama ne tatlı maşallah😀benım oğlum hıc bırsey ortturmezdı hala da oyle ortsem hemen uyanıyor
eylulmin ESO123 benim kızım o aylarda parmağını ağzıma sokardı öyle uyurdu. Bazen dudaklarımı mıncırırdı😂😂 şimdi 12 aylık emzirirken göğsümü çimdikleyerek uyuyor. Hele bir de tırnakları uzunsa yandım 😂😂
Mom084 ESO123 valla bizim.kucuklukten beri mendil aşkı ve emzikti emziği bıraktık şükür şuan mendil aşkı var uyku öncesi ne elinde mendil olursa uykusu geliyor bende göstermiyorum 😅😅😅