Derinsmommm Kızlar eşimin ilk babalar günü kızım üç aylık ama yine de bişeyler yapmak istiyorum sizce ne yapabilirim
Canogluss Derinsmommm bende evde pasta yapıp tisort alayım diyorum ama bilemiyorum 😂 o benim anneler günümü " anneler günün kutlu olsun hadi "diye karşıdan kutladığı için her an bu fikrimden de vazgeçebilirim 😂
Nevanin_annesi Derinsmommm esim bana ne istersen alayım sana dedi istedim hala almadı:) bende ona ne yemek istersen yapayım sana diyeceğim ama yapmayacağım 😳😂😂😂adam zaten triplerde ben bu evde görünmez oldum diye geziyor hic bilemiyorum ne yapsam
bundlebeach Derinsmommm Merhabalar ben böyle birsey yaptirmistim sizede fikir olsun hem anlamli hemde özel bir ani oluyor gerçekten 🤗
Tatlican Denizuznl https://i.imgyukle.com/2021/06/09/O95AuY.jpgbu linki gooleye yazın resim secip yukleyi sonra 2link çıkıyor sonunda jpg yazana kopyala deyin sonra konuya gelip yapıştır deyin olucak
Esmece Ben Anneler günü hediyesi almadım babalar gününü kutlar gecerim hokkalı bi öpücük herşeye bedel en güzel hediyeler de Allahtan bize yavrularımız😂Bu arada ne zaman babalar günü ondan bile bir haberim😜😂
maggie Ben de bir şeyler yapmak istiyorum masaj hediye edecektim erkek masör bulmuştum ama masaj salonları kapalıymış 🥺 ben de fikir istiyorum ama şöyle fotoğraflarını bastırmak ne bileyim saçından tesbih yaptırmak gibi şeyler değil 😬
Derinsmommm bundlebeach yaa ben bunu hamile kaldığımda yaptırmıştım şimdi de babalar gününde yaptırsam olmaz
esraskrdn Derinsmommm çiçek sepetinde aile karikatürunuzu yapıp anahtarlık dikiz aynasına süs vs yapılıyor. Ben ilk olduğu için tatlı bir karikatür yaptırıyorum. 😊
Derinsmommm esraskrdn hamile kaldığımda bu tarz bür şey yaptırmıştım şimdi daha farklı bir şey olsa güzel olur☺️
aysenurbahadir Derinsmommm eşim sabah 8 de uyanır gibi oldu yarım göz anneler günün kutlu olsun deyip uyudu