OzlemAlisa Papatyaaa suanki sorunlariniz bitecek, daha farkli istekleri ihtiyaclari olacak iste biri bitiyor biri başlıyor
Minikellerim Papatyaaa neee sen sor ne ben anlatimmmmmmmm😭 huysuz aksi ne istediğini bilmeyen bi çocuk oldu..
Birkizbiroglan Papatyaaa 16nco ayda herşey değişti, şuan 18 ay 20 günlük. Yemin ederim bazi anlar gidip odaya ağlıyorum sonra dönüyorum, oda bendeki durumu farkedip 5 dk susuyor sonra tekrardan ağlama, kucağa gelme, evi dolan dur ayyy Allah’ım çok zor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
GoGirl Papatyaaa 10 gun kaldi 18 aylik olmasina olmadik seylere tutturuyor unutmuyor susmuyor agliyor 3 yasa kadar zor snrda oluyorda bebeklik daha zor
GoldenRose degerlibiri çok takmamaya çalışıyorum desem😀 ama birbirlerine bakışı ve gülmeleri dünyaya bedel …
Esomi Papatyaaa Bu bebekler neden böyle Allahım yediklerimizden mi içtiklerimizden mi?? Hamileyken folik asiti fazla mı kaçırdık?? İnsanlıgın genetiği mi değişiyor? 2 buçuk aylıkken başladı ataklar. Her ay bir atak yaşıyoruz. Ve daha yolun başındayız. 5 buçuk aylık. Biberon reddi ile savaşıyorum. Yine gittik biberon aldık. Çok şükür onu sevdi hanfendi. Dün gece sinirden hüngür hüngür ağladım. 5 ayda 5 yaş yaşlandım. İsyan etmiyorum Allahım sen affet 🙏🏻ama bir sorun yok mu sizce de . Kime sorsam aynı şeyleri yaşıyorlar.
ElifkonunAnnesi Papatyaaa 17 buçuk aydan sevgiler, 2 aydir falan delirdik biz zaten huysuz iştahsızdık sabah güneş doğmadan kalkıyoruz gece 12 falan ben dayanamıyorum o nasıl dayaniyor anlamıyorum demek isterdim, ama dayanabilse heralde bu kadar huysuz olmazdı diye düşünüyorum allahım top oynamak isteyip topa vurdum diye aglamak nedir vurmadan nasıl oynicaz topla 🤦♀️🤦♀️🤦♀️