Mugetokmak Arkadaşlar nasıl geçti 1 yaş aşınız her herhangi bir sorun yaşadınız mı 3 tane sanırım hepsi bacaktan mı ?
GulseNavin Mugetokmak 2 hafta once yaptık ıkı tane bacaktan cok kotu oldu kızım 3 gün ateşi çıktı 41 buldu. Suana kdr hıc bır ası onu etkılememıstı. Ama belkı sızde olmaz her bebekte aynı etkıyı gostermıyor. Bugun de verem aşısı yaptık henuz ateşi çıkmadı ınsaallah cıkmaz da 😊 geçmiş olsun sımdıden .
Asd12345 Mugetokmak 1 ay önce olduk hiç ateşi çıkmadı çünkü gitmeden 1 ölçek şurup verdim kimine göre doğru yanlış ebemiz verebilirsin demişti ama bütün aşılarında vermiştim sadece 2. Ayda ateşi çıkmıştı biraz
Yorgunannee_dd GulseNavin çok geçmiş olsun canım havalarda sıcak bide 41 derece ateş kıyamam ya peki tam yaşına girincemi yapıldı acaba benim kızlar cumartesi yaşına girecek şehir değişikliği sebebiyle bugün aile hekimi değiştirdim arayan olmadı ben arıyayım diyorum hafta içi geç kalmış olmayız değilmi
GulseNavin Yorgunannee_dd dpgum gununden bir gun once yaptık. Zaten dogum gunu de kotu gectı. Bilmiyorum türkiye de nasıl ama tam yasında olması sart degil bir hafta da gecıkebilir diye biliyorum. Siz yine de arayın iciniz rahat etsin🥰
Eesay Yorgunannee_dd bence olmaz bizim de ayın 4 ündeydi aşı. Ben de şehir dışındaydım 8 ine erteledi hemşire. Siz de arayıp bir sorun ne olur ne olmaz🌸🌸
Mugetokmak Asd12345 bizde sadece 4. ay aşımız da ateşlenmiştik onun dışındakiler iyi geçmişti bakalım inşallah bu san sorunsuz geçermiş ateşten aklım çıkıyo
Ask_kokulu_yavrum Mugetokmak KpA ve Kkk aşılarını olduk(koldan ve bacaktan) doğum gününden bi kaç gün sonra yaptırdım su çiçeği aşısı Türkiye genelinde azmış 1 ay sonra onu uygulayacaklar, ebe ağrısı olur demişti bende bi ölçek dolven verdim şükür sorunsuz geçti