Seatib Merhaba arkadaşlar 3 ay 8 günlük bebeğim ellerini tutup kaldırdığımda başını dik tutamıyor. Ama kucağımda tutuyor. Tahlil yaptırdık b12 biraz düşük dedi doktor. İkimizde kullanıyoruz. Ben ilaç kullanıyorum bebeğimde iğne vuruluyor. 2 haftadır. Böyle sorun yaşayan var mı ne zaman düzeldi acaba
defnesmomm Seatib B12 eksikliği başını dik tutamama sebebi miymiş? İlk kez duyduğum için sormak istedim. 🙏🏻 Henüz küçük, kasları zamanla güçlenecektir. Karın üstü egzersizi önerdi mi doktorunuz?
minikbaykus Seatib Benim B12 de düşük de kullanmıyorum ilaç doktor tavsiyle mi aldın ve emziriyor musun
Tugba471 Doktorunuza danışınız mi bu durumu. Daha küçük olduğu için tam tutamayabilir. Her bebek farklı şekilde büyüyor sonuçta
Seatib Tugba471 zaten doktor dedi biz başka sebeple gitmiştik ellerini tutup kaldırdı başını tutamıyor b12 si düşük olabilir dedi. Daha 2 buçuk aylıktı bir de o zaman oğlum
Mom042 Seatib canim suan nasil doktor bi sikinti gordumu kucaginda tutuyormu hareketleri nasil ayakalri elleri harejetlimi yuz ustu tuttuyormu ? Benjm buyuk kizimi hic egzersiz yaotirmamistim oda ellerinden cekerken kaldirmiyodu ama cok gecmexen yaomaya baslamisti canim
Seatib Mom042 bir ay sonra tekrar gelin dedi bakalım gideceğiz 5 tane iğne kullanması lazım haftada bir tane daha iki tane kullandık bitince gideceğiz tekrar kontrole
Seatib minikbaykus evet emziriyorum. Doktor dedi emzirdiğin için senin düşükse senden de alamıyor olabilir dedi o yüzden bana da kullan dedi.
Ozbek42 minikbaykus benim oğlumda da immün değerleri düşüktü cok arastırıldı en son b12 degeri düşüklüğünden dendi. 1 kutubilacın birini iğne oaşrak 9 unu da her hafta 1 tane olarak içirdim şuan cok şükür düzeldi bağışıklık sistemi önemli bir vitamin bi soktora gidin isterseniz
Mom042 Seatib insallah bir aya tutmaya basliycak yuz ustu turuyosa iyi bol bol yuz ustu yatir ve surekli ellerinden tut cek kendisi cabalasin ilk zamanlar gelmez ama zamabla cektikce gelir ben 40 gunlukten sonra surekli yaptim 3. Ayda kendisi kalkmaya calsisir gibi dikiliyodu surekli tut ellerinden cek
Mom042 Seatib buyuk kizim 3. Ayi gecerken yapti kucuk 2 ayliktan sonrs kaldirdi ama kucugu surekli elleeinden cektim