tubist Eymensmomm 17 aylikken, yeni olduk.. aslinda ben istemiyordum ama cok terliyordu emerken mecbur kestirdik
01_10-2020 Eymensmomm bilmiyorum bende malum yaz geldi 9 aylığız çokta hareketli ne zaman yaptırsam bilemedim
Eymensmomm tubist öncesinde ben kendim kestim biraz sma dediğin gbi çok terliyor biraz rahatlasın istiyorum 15 aylığız bizde bugun götürecem napalm🥲😄
Eymensmomm 01_10-2020 çok terliyorlar yapışıyor hemen saçlar biraz ucundan alsa fena olmaz cnm rahatlar cocuklarda
Cihangirim Oğlum 8 aylık geçen akşam makine ile yapacaktık çok ağladı. O yüzden babası oyaladı ben de makasla kısalttım baya. Ama ilk fırsatta bir berbere kısacık yaptırcam çok sıcak ve oğlum çok terliyor. Hem sık sık kestirip biraz canlansın istiyorum.
Eymensmomm Cihangirim benim oğlumuzda saçları ince telli çok gür değil ama kestirmekte saç değişiklik göstermez diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama 🤷♀️
Mom0911 Eymensmomm dururmu hiç😁çok çok ağlamıştı, hala da öyle 17aylık oldu. Hala da ağlıyor saçını kestirmeye gittikmi tamam savaş çıkıyor
Cihangirim Bir çok insan da denk geldim canlanmasına. Tabi yapısal farklılık gösterebilir deneyip göreceğiz Eymensmomm
Eymensmomm Mom0911 aman çok şükür çok sakin durdu arabalı koltuk vardı çocuklar için ilgisini çekti twrcihen böyle bi berber bulabiliyorsanız rahat edersiniz ilk etapta 🥲😀
Saitkereminannesi Eymensmomm 14 aylıktı yanlış hatırlamıyorsam sadece etrafını biraz kısalttık üst tarafını uzatıyoruz ☺️
Eymensmomm Demetbulut bende 15 ayllıkken götürdüm hoşuna gitti fazla ilgi😂 makinasız makasla kestirdik ama korkar makinadan diye istemedim ama kuaförler makinayı öneriyor
Mom0911 Eymensmomm evet hep arabalı koltuğu var kuaföre götürüyorum bir seferinde bile oturmadı. Kucağıma aldığım şekilde kestirip geliyorum 😅
Demetbulut Eymensmomm uok cok aglamis esimle gitmislerdi .. bu sefer bende gidicem en azindan ben daha rahat oyalarim makasla kesmis bu sefer bende makina deneticem bakalim nadil olcak