Minnos09 bana detaylı bilgi verecek olan var mı? Yarın randevumuz var ama zararlı diye okudum klips yardımcı olur musunuz
iki_prens_annesi Minnos09 zararli derken goruntu olarak mi 6 gun oldu klampli sunnet olani gayette iyi gorunuyo 🤔🤔🙄
Aslan1720 Minnos09 iyiki klampli yaptırdık diyorum ben hep ne dikiş ne bişey 3.gün klamp çıktı 5.gün iyileşmişti şeklinde de hiç bi sıkıntı yok
nurus91 Minnos09 benm oplmda klipsli olfu. Hiçte bi zararımı görmedk aksine çabuk iyileşti. Kim demiş zararlı diye
iki_prens_annesi Aslan1720 bisey sormak istiyorm cnm klamp cikinca bezinde kanlama oldumu doktr korkmayin ddi etrafndaki yaralr dokuluyo ondandr ddi ertesi gun temiz cikti bezi 🙄
Aybersa Minnos09 üstte kalsın 🌺 ben de bekleyeyim,zararlı olduğunu duymadım gerçi ,tavsiye ediyorlar genelde
iki_prens_annesi Aslan1720 hiimm bi seferlik oldu sadece baya korktum ama bi dahada tekrarlanmdi ve bn iki oglumuda sunnet yaptedm bugun kucugunede aynisi oldu o ssekilde duzeliyo sanirim 🤔🙄
Aslan1720 iki_prens_annesi doktorunuz normal karşıladıysa bir sıkıntı yoktur eminim içinizi rahat tutun sizde🌸
iki_prens_annesi Aslan1720 aynen doktr ole diyince takilmadi zaten sadece baska kimsedede oluyo mu acaba ddm 🤗