Yelda35 Kızlar oğlum dünden beri isal. Bir alt dişi patladı acaba diğeri mi diyorum. Ateş oldu dün gece. Günde en az 3 kere kakalı bez alıyorum 9 aylık. Pirinç palası yapayım diyorum iyi gelir mi? Acemiyim ve kimsem yok yanımda
Tortilla Yelda35 benımde kızım ates oldu sonra ishal diş diye diye 1 gün bekledm sabahına goturdum kakada kanda enfeksıyon cıktı ☹️ Salgın varmıs cocuklar arasında hıcte kımseyle gorusmuyoruz bı parka gorturdm nerden kaptı anlamadm
sevimlienerji Yelda35 3 kez kakali bez fazla değil çok sıvı mi kakası. Benim oğlum da 11 aylık günde 2 3 defa yapar. Corona olunca isal olmuştu 8 9 defa yapmıştı probiyotik vermiştim hemen geçmişti
[silindi] Tortilla 14 aylık oğlum ishal ve ateşli bende azılardır diyorum ama sanırım değil yarın bende gotureyim🙄ne dedi sizin doktorunuz ilaç verdi mi ve şuan yavrunuz nasıl geçmiş olsun bu arada 💜
Tortilla [silindi] 3 tane iğne verdi cok yukselms enfeksıyonu vakıt kaybetmeden goturun. salgın varmıs bu ara. Sırada bir sürü bebek vardı ıshal ve atesle gelem doktorunuz oyle dedı salgın var dedi direk
Smgggg Çocuklarda rota salgınmış türkiyede görülüyormuş artık suriyeliler ve haca gitmiş insanlarda olabiliyormuş rota aşısı yaptırdınız mı
Smgggg [silindi] malesef devlet karşılamıyor biz 3 ayda 3 tane özel aşı 2 tanesi menenjit 1 tane rota olmak üze yaptırdık sonra 5. Ayda da 3 tane bidaha 12. Ayda 2 tane sadece menenjit yaptırcaz. Rota 2 doz oluyor cocuk doktorunuza sorun istediğiniz zaman doktor ayarlayıp yapabiliyor 300-400 tl arası sadece tek dozu