Acemibiranne19 25 günlük bebişim 700 gram almış hemşire 1 aylık bebegin 500 gram alması lazımken bu çok dedi
Rose1221 Acemibiranne19 kusura bakmayın da tam bir mal yani. 500-1000 Arası normaldir maşallah bebişinize
Darkrosewater Acemibiranne19 biz ilk ay 1200 gr almıştık hemşirenin kafası doluymuş galiba en az 500 gr alması gerek
Acemibiranne19 Rose1221 eşimde bende şaşırdık kaldık zaten bebegim küçük doğduğu icin cok üstüne düşüyorum emzirme konusunda eşim acaba cok emiyor diye mi almis dedi kiloyu bende size bi sormak istedim
uykusuzMoMm Girlpower ahahahah😅😅 valla bızdr her ay 1.100 alırdık 6.ayından sonra 500-700 arası almaya basladı zaten doktorlar da dıyor ilk aylar 1 kg alması lazm dıye
Ozgeyilmaz2 Acemibiranne19 iki aylık bebeğim 1250 kg aldı ilk ay bebeklerin doğum kilosunun bir katı üstüne çıkması beklenir 3500 doğdu bir ay sonunda 4750 oldu ikinci ay ise 800 gram aldı
Miniknur 1 kilo almıştı hatta daha fazlaydı galiba. Daha sonra düşecek kilo alımı. Şuan iyi yani :/ şaşırmış
kahvekolik_anne Acemibiranne19 benim kızım da 12 günlükken 1 kilo almıştı doktor kızmıştı çok kilo almış diye ay sonunda bu kiloyu alması lazım dedi. Başka doktorlara gittik sıkıntı olmaz anne sütünde mama alıyorsa çok olur demişlerdi bence siz de sıkıntı yapmayın gayet normal bi kilo