canzuu Arkadaşlar 9,5 aylik bebeğim bir haftadir püskürtuyor yemek yediremiyorum, agzina aldigi her seyde ppppppp diye puskurtuyor oyun saniyo galiba.. nasil yemek yedirebilirim? Püskürtmeyi nasil biraktiricam:(((
bicirik canzuu öyle yaptığı anda yedirmeyi bırakın kızımda yaptı o aylarda yedirmedim hiç tepkide vermedim 10 dk sonra falan tekrar yedirdim unuttu bir kaç günde
Minikkelebegim canzuu 10.5 aylığız bizde de başladı 10-15 gündür biraz yiyor sonra başlıyor püskürtmeye bi süre sonra geçer merak etmeyin iyice karnı aç olduğunda yedirmeyi deneyin sabırlı olun 🙏🏼
canzuu Karas ya allah razi olsun cevap verdiğin icin arkadasim :D cok sevindim yalniz olmadigima:) yemek yiyo mu peki nasil yediriyosun allasen, yutmuyo bizimki habire pppppppppp :(
canzuu bicirik bugun puskurtmekten hicbi sey yemedi sadece emzirdim, memede bile puskurtmeye calisiyo ustum basim hep sut:/ kilo kaybetmez insallah, siz de yedirememis miydiniz boyle bikac gun
bicirik canzuu o baya bir alışmış kızım öyle olmadı yaptığı anda görmemezlikten geldim 10 dk sonra yedirdim mesela. Arada hala aklına gelir. Oyuna çevireye çalışıyor ama müsade etmiyorum
mertalibrother canzuu 9 aylık bebegim 8.5 ayından beri püskürtüyor diliyle itiyor zaten kaşık görünce morali bozulan bir bebek acayıp zorlanıyorum ek gıda yok denılecek kadar az yiyo bi kaşık ya yiyo ya yemiyor bızimki hala tadım aşamasından cıkamadı😂